Επιστροφή συσκευών στην Motorola λόγω προβληματικών apps!

Marinos 06/06/2011 0
Επιστροφή συσκευών στην Motorola λόγω προβληματικών apps!

Purchase Agile Bits 1Password 5 software, Autodesk AutoCAD Revit Architecture 2010 32 bit download, Where can i buy Parallels Desktop 11 mac 64 bit software
O CEO της Motorola, κος Sanjay Jha, έβγαλε στο φώς της δημοσιότητας μία πληροφορία που δεν κολακεύει και τόσο τον Αμερικανικό κολοσσό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν, το 70% των επιστροφών που γίνονται απο τους πελάτες της, γίνονται λόγω προβληματικών Android Apps και συνεχίζει λέγοντας πως το Android Market δεν είναι και τόσο ποιοτικό μιας και η ίδια η Google ναι μεν ελέγχει τις εφαρμογές που εισάγει στο Android Market αλλα τις ελέγχει μόνο σε σημεία που αφορούν πιθανότητες malware κτλ. και όχι για το αν μία εφαρμογή μπορεί να κολλήσει το κινητό ή να ξεζουμίζει την CPU και εν συνεχεία την μπαταρία. Με αυτό τον τρόπο ο CEO της Motorola ρίχνει την καυτή πατάτα στην Google και γενικότερα στο Android Market το οποίο με τη σειρά του έχει αρχίσει ήδη εδώ και αρκετό καιρό να ακούει διάφορες τέτοιες κριτικές. Η ίδια η Motorola δημιουργεί έναν μηχανισμό πρόληψης ωστε οι πελάτες της να προειδοποιούνται σχετικά με τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα app που είναι ετοιμοι να κατεβάσουν.

Geometric CAMWorks 2016 oem, Download Autodesk AutoCAD Mechanical 2009 32 bit, Where to buy Autodesk AutoCAD 2016 oem
Πάντως όπως και να έχει, λογικά η Google θα προσπαθήσει περισσότερο να ανεβάσει την ποιότητα του Android Market (ειδικότερα μετά απο τέτοιες κριτικές) και αν δεν το κάνει σίγουρα θα έχει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις να αντιμετωπίσει.

[via]