Το κοινό του dailyfix.gr χρησιμοποιεί περισσότερο Google Chrome!

Marinos 12/03/2011 0
Το κοινό του dailyfix.gr χρησιμοποιεί περισσότερο Google Chrome!

Cheap Autodesk Product Design Suite Ultimate 2015 software
Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που κάθε μέρα μπαίνετε στο dailyfix.gr για να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο γιατι μόνο με εσάς το blog μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και η αλήθεια είναι πως όχι μόνο συνεχίζει και υπάρχει αλλα μέρα με τη μέρα οι επισκέψεις γίνονται ολοένα και περισσότερες, κάτι που δεν το είχα φανταστεί ποτέ για να πώ την αλήθεια! Τελευταία όπως θα έχετε καταλάβει, πολλά έχουν διαδραματιστεί στο χώρο των Internet Browsers, απο τη μιά ο νέος Google Chrome 10 είναι εδώ, απο την άλλη σε λίγες μέρες έρχεται ο νέος και πολύ δυνατός Internet Explorer 9, ο Safari διορθώνεται κατα πολύ, ο Firefox 4 κοντεύει να φτάσει στην τελική του μορφή (αν και μας έχει αργήσει λιγάκι). Γενικά φαίνεται πως οι εταιρίες που κρύβονται πίσω απο το εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα να σερφάρουμε και να απολαμβάνουμε το Internet προσπαθούν και προσπαθούν πάρα πολύ στο να φτάσουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο και στο να έχουμε μία ακόμα πιό συναρπαστική εμπειρία απο αυτό.

Purchase Microsoft Office Project Standard 2010 32 bit oem
Σύμφωνα με το Google Analytics, το κοινό του dailyfix.gr μπαίνει απο παντού, απο υπολογιστές, iPad, κινητά, ακόμα και απο Playstation 3 (!) και θα ήθελα κάπου εδώ να πάρετε μία γεύση απο τα στατιστικά που μου δίνει το Google όσων αφορά τις προτιμήσεις σας στους Browsers που κυκλοφορούν και με ποιόν ΕΣΕΙΣ μπαίνετε στο dailyfix.gr

Discount autodesk infrastructure map server 2012
Προς μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα πως οι περισσότεροι απο εσάς χρησιμοποιείτε Google Chrome με ένα πολύ σοβαρό ποσοστό, αυτό του 37,06% και ακολούθως εσείς που χρησιμοποιείτε Firefox έρχεστε λίίίγο πιό πίσω με ένα 34,88%. Φαίνεται πως ο Firefox χάνει σιγά σιγά έδαφος, αλλα κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει με την έλευση του νέου Firefox 4 (;))

Buy Sony Vegas Movie Studio HD 11 32 bit software
Απο εκεί και πέρα ο Internet Explorer έρχεται τρίτος με ποσοστό 18,02%. Για τον Internet Explorer θα πρέπει να πώ πως το 79,31% απο εσάς χρησιμοποιεί IE8 το 12,90% ΙΕ7 ενω φαίνεται πως κάποιοι απο εσάς είστε αρκετά ανυπόμονοι αφου το 4,98% χρησιμοποιεί IE9 RC. Tέλος αυτοί που έχουν μείνει στον IE6 φαίνεται πως είναι λίγοι αφου μόνο το 2,81% απο εσάς τον χρησιμοποιούν όχι τόσο λίγοι όμως απο όσους θέλει η Microsoft. 🙂

Η γενική “κατάταξη” είναι η εξής :

Where to buy Adobe Creative Suite 6 Production Premium 64 bit
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την επιλογή σας να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα απο το dailyfix.gr. Μου δίνεται το κίνητρο και τη δύναμη να συνεχίσω και να γράφω καθημερινά όλα όσα μου κάνουν εντύπωση και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

😉