Η Microsoft μαγειρεύει Internet TV;

Marinos 30/11/2010 0
Η Microsoft μαγειρεύει Internet TV;

Purchase Corel Painter 12 mac 64 bit oem, Discount Adobe Photoshop Lightroom 6 32 bit, How to buy Autodesk Smoke 2012
Τον τελευταίο καιρό οι μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας φαίνεται πως αρέσκονται στην ιδέα της τηλεόρασης μέσω Internet με πρώτη και κύρια την Google με το Google TV και αμέσως μετά με την Apple και την Apple TV αντίστοιχα. Απο αυτό το χορό μόνο η Microsoft δεν θα μπορούσε να λείψει και έτσι, σύμφωνα με το Reuters, η εταιρία απο το Redmond θέλει να παρουσιάσει την δική της WebTV “εκδοχή”.

How to buy Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015, Where can I buy Autodesk Building Design Suite Premium 2015 software, NewTek LightWave 3D 9
Η υλοποίηση απ’ό,τι φαίνεται θα βασιστεί πάνω στο XBOX 360 και μέσα απο εκεί ο χρήστης μέσω subscription θα μπορεί να βλέπει τα αγαπημένα του κανάλια (όπως ABC, NBC, Fox, CBS, ESPN ή CNN) στην Microsoft TV. Οι αρμόδιοι σε αυτά τα θέματα απο την πλευρά της Microsoft υποστηρίζουν πως όλο αυτό το θέμα θα τους πάρει τουλάχιστον 1 ολόκληρο χρόνο ωστε να υλοποιηθεί. Βέβαια οι καταναλωτές στην Αμερική σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους μιας και όσο περισσότερες τέτοιες υπηρεσίες δημιουργηθούν τόσο πιό καλό τους κάνει απο άποψη επιλογής και τιμών.

[via]