Το “Socl” Network της Microsoft!

Marinos 16/11/2011 0
Το “Socl” Network της Microsoft!

Adobe InCopy CC 2015 mac 64 bit download, Discount Pinnacle Studio 16 Ultimate 32 bit
Η επιτυχία του Facebook; Δεδομένη. Η επιτυχία των επόμενων Social Networks όμως; Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής για το Google+ και δεν νομίζω κάποιος να έχει (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) διαφορετική άποψη πως το κοινωνικό δίκτυο της Google δεν πάει καλά. Ίσως είναι νωρίς, ίσως το Google+ να χρειάζεται διορθώσεις εδώ και εκεί για να προσελκύσει (ή μάλλον να ξεκολλήσει) τους χρήστες του Internet απο το δημιούργημα του Mark Zuckerberg. Μέσα σε όλα κι ενώ o Social Network War έχει ήδη ξεκινήσει, σειρήνες και τύμπανα πολέμου ακούγονται απο την άλλη πλευρά του σκηνικού, απο Redmond πλευρά, που όπως φαίνεται εξοπλίζεται με υπομονή, θάρρος, τεχνογνωσία και τόλμη για τον άτυπο αυτό “πόλεμο”. Η Microsoft βλέπει τα πλεονεκτήματα που αποκτά μία τέτοια πλατφόρμα και θέλει να μπεί και αυτή στο παιχνίδι με την δική της εκδοχή. Το όνομα του επόμενου κοινωνικού δικτύου της Microsoft είναι η λέξη “Socl” (απο το “Social”) και σκοπός του είναι να πλασαριστεί στις οθόνες τόσο όμορφα ωστε να κερδίσει γρήγορα έδαφος και να έρθει (τουλάχιστον) στα ίσα με τους αντιπάλους τους. Εδώ όμως υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει. Η Microsoft έχει όλη την γνώση και την πείρα για να μας κάνει να περιμένουμε κάτι ιδιαίτερα καλό. Οι υπηρεσίες της είναι απο τις καλύτερες, τόσο με το Windows Live Messenger όσο και με το SkyDrive, το Hotmail αλλα και τώρα με την συνεργασία με τo Skype η Microsoft φαίνεται πως έχει όλα αυτά τα καλά στοιχεία και όπλα να δημιουργήσει μία τέλεια πλατφόρμα και να ενοποιήσει τα εργαλεία της με το δίκτυο υπολογιστών σε όλο τον κόσμο αλλα και με τα τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με το νέο λειτουργικό της, το Windows Phone Mango. Για σκεφτείτε το λίγο, ναι, μυρίζει επιτυχία.

How to buy Corel WinDVD Pro 11 32 bit software, Buy Autodesk AutoCAD 2016 software
Άλλο ένα πλεονέκτημα για την Microsoft είναι επίσης και τα άσχημα που λαμβάνουν μέρος στο Facebook τον τελευταίο καιρό. Leaks προσωπικών στοιχείων και μηνυμάτων, ιοί στο σύστημα του και μία καχυποψία των χρηστών του για το πόσο ασφαλείς μπορεί τελικά να είναι. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για στοιχεία πανομοιότυπα με το Facebook, όπως φωτογραφίες, tagging, groups, parties αλλα κάποιος που θα πεί “χμ.. ναι.. το έχουμε ξαναδεί αυτό” πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής, ειδικά όταν μιλάμε για μία εταιρεία τέτοιου μεγέθους όπως η Microsoft. Σίγουρα εκεί στο Redmond ξέρουν να κρύβουν καλά τα κρυφά τους όπλα και ίσως θα πρέπει να έρθει η σωστή στιγμή για να τα δούμε στην πράξη.

Purchase Microsoft Publisher 2016 32 bit software, Discount Autodesk AutoCAD Design Suite Standard 2013 oem
Ο χρόνος θα δείξει, σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμούμε το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, αλλα οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

[via]