Και εγένετο…Microsoft Surface Tablet! (vid)

Marinos 19/06/2012 1
Και εγένετο…Microsoft Surface Tablet! (vid)

Purchase Autodesk Alias AutoStudio 2016 32 bit, Purchase Adobe Illustrator CS4 mac 32 bit
Το είπε και το έκανε η Microsoft. Χθές παρουσίασε το πρώτο Windows 8 Tablet ονόματι Surface και απ’ό,τι φαίνεται η Microsoft ήρθε σε αυτή την κατηγορία για να μείνει. Ο νέος και φρέσκος αέρας που φέρνει με τις καινοτομίες στον σχεδιασμό, θα κάνουν την Microsoft έναν πανάξιο αντίπαλο της Apple και του iPad.

Adobe fireworks cs4 mac download, Adobe Creative Suite 4 Master Collection oem
Το νέο tablet της Microsoft είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10.6 ίντσες, επεξεργαστή ARM (με γραφικά ίσως απο NVIDIA Tegra 3 σύμφωνα με πληροφορίες), πάχος μόλις 9.3mm., USB 2.0 και microSD ενω θα είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα των 16GB και 32GB Flash Memory. Το λειτουργικό θα είναι φυσικά τα Windows 8 RT και Pro και όπως θα δείτε και στο βίντεο, το Microsoft Surface tablet έρχεται με κάλλυμα, το οποίο ξεδιπλώνοντάς το γίνεται ένα super λεπτό πληκτρολόγιο, ενω στην πλάτη του tablet υπάρχει stand που αμέσως κάνει το Microsoft Surface ίσως το πιό λειτουργικό tablet που υπάρχει αυτή τη στιγμή εκεί έξω κρατώντας μάλιστα το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, αυτά των 676 γραμμαρίων.

Adobe Creative Suite 5 Master Collection software, Buy Adobe Acrobat X Suite 64 bit
Προσωπική μου γνώμη είναι πως ουσιαστικά η Microsoft μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και η Apple κατάλαβε πως άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό που δεν ήθελε ποτέ να γίνει. Όχι πως το κάστρο του iPad θα πέσει τόσο εύκολα, αλλα το σίγουρο είναι πως θα δεχθεί πιέσεις που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αισθανθεί. Και αυτό είναι καλό, ΠΟΛΥ καλό για όλους εμάς, τους καταναλωτές.

 

[via]


  • thanasisxal

    Μήπως (επιτέλους) ήρθε η ώρα να μαζέψει τα πραγματάκια του το iPad; Σοβαρολογώ.

    Buy Perfect Photo Suite 9 software, Buy Sony Sound Forge 10 software
    Φοβερό design πάντως για Microsoft. μόνο το όνομα δεν μου άρεσε. Θα μπορούσε να είναι πιό πρωτότυπο.. 🙂