Το θέμα έληξε, το Skype είναι πλέον προϊόν της Microsoft

Marinos 14/10/2011 0
Το θέμα έληξε, το Skype είναι πλέον προϊόν της Microsoft

Where to buy Jaksta software, Buy Adobe Photoshop Lightroom 4 mac 64 bit
Μπορεί κάποιοι να το είχαν σίγουρο, πως δηλαδή η Microsoft είχε τελειώσει με το θέμα “Skype”. Όμως όχι. Μία τέτοια εξαγορά απο την Microsoft ήταν σίγουρο πως θα βρεί πολλά εμπόδια στο δρόμο της και ο δρόμος αυτός μόνο εύκολος δεν ήταν. Δικαστήρια, αγωγές και πολλά άλλα “κολλήματα” αλλα με ένα ευχάριστο απο σήμερα τέλος, μα τί άλλο, την εξαγορά του Skype απο την Microsoft. Το τί σημαίνει αυτό για την Microsoft μπορούμε να φανταστούμε πολύ εύκολα όλοι. Καλύτερα προϊόντα, με την τεχνογνωσία της Skype στο κομμάτι audio & video chatting και όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο blog του δικού μας, Έλληνα IT Professional της Microsoft και Solutions Specialist (Core Infrastructure Optimization) στην Microsoft, Νάσο Κλαδάκη :

Purchase Transoft AutoTURN 9 32 bit, Where to buy Autodesk Robot Structural Analysis Professional 2015 software
“Lync, Xbox, Kinect, Office, Windows Phone αργά η γρήγορα θα αποκτήσουν πιο στενή σχέχη με το Skype.Το voice and video chat θα περάσει σίγουρο σε ένα νέο και ανώτερο επίπεδο. Δεν μένει παρά να το δούμε.”

Buy Autodesk AutoCad Revit Architecture Suite 2012 64 bit, Download Autodesk AutoCAD Design Suite Premium 2013 64 bit
Φανταστείτε απλά το νέο Windows Live Messenger να τρέχει υπο την στέγη του engine που χρησιμοποιεί το Skype και τόσα πολλά νέα πράγματα που θα δούμε στο κομμάτι Video Conferencing. Αν μη τί άλλο είναι σίγουρο πως τα προϊόντα της Microsoft θα ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω με το Skype στο οπλοστάσιό της και για εμάς τί άλλο να μένει παρα ενθουσιασμός για αυτό που έρχεται ! Όπως λέει και η Microsoft “Amazing Things Happen Here!” και μάλλον κάτι ξέρουν. * Μπορείτε να διαβάσετε και την επίσημη ανακοίνωση εδώ. Φυσικά ο CEO της Skype Tony Bates o πρόεδρος της Skype Division της Microsoft.

[via]