Έκλεισε το Megaupload.com για παράνομη ανταλλαγή αρχείων

Marinos 20/01/2012 0
Έκλεισε το Megaupload.com για παράνομη ανταλλαγή αρχείων

Cheapest Adobe After Effects CC 2015 mac 64 bit, Where can i buy Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection
Τέλος εποχής για ένα απο τα μεγαλύτερα sites ανταλλαγής αρχείων παγκοσμίως που δεν είναι άλλο απο το Megaupload.com. Οι Αμερικανικές Αρχές έκλεισαν τα γραφεία και τις υπηρεσίες του δημοφιλούς site και συνέταξαν κατηγορητήριο εναντίον του ιδιοκτήτη (Kim Schmitz ή αλλιώς “DotCom”) και των διευθυντών της εταιρίας που έχει έδρα στο Hong Kong. Το Megaupload κατηγορείται για ζημιές $500 εκ. λόγω διακίνησης πειρατικού υλικού (μουσικής, ταινιών, video games).

Buy Avid Media Composer 5 mac 64 bit, Autodesk AutoCAD Map 3D 2014 software
Η σελίδα κέρδιζε χρήματα διακινώντας ηλεκτρονικά πειρατικό υλικό με μουσική, κινηματογραφικές ταινίες και video games και επίσης περιείχε και διαφημίσεις με αποτέλεσμα να κερδίζει χρήματα και απο εκεί. Το ίδιο το Megaupload.com έβγαλε ανακοίνωση λίγο πριν κλείσει οριστικά λέγοντας πως οι κατηγορίες είναι υπερβολικές αλλα όμως το κατηγορητήριο (στο μεγαλύτερο μέρος του) έχει σωστή βάση. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ιδιοκτήτης του site, Kim Schmitz (ο οποίος είναι κάτοικος Νέας Ζηλανδίας και Χονγκ Κονγ και είναι διπλής υπηκοότητας, φινλανδικής και γερμανικής) κέρδισε μόνο το 2010, $42 εκ. απο κέρδη της εταιρίας.

Cheap Autodesk Smoke 2011, Where can I buy Pixologic ZBrush 4R6 software
Και όλα αυτά, δύο μέρες απο την έναρξη των διαδικασιών για την περίφημη ιστορία με την SOPA και PIPA που έχουμε εξηγήσει τις προηγούμενες ημέρες.

[via]