Το MeeGo πέθανε, ζήτω το Tizen!

Marinos 29/09/2011 0
Το MeeGo πέθανε, ζήτω το Tizen!

Cheap Micromat TechTool Pro 6 mac 32 bit, Purchase Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium mac 32 bit
Η Intel έβαλε και επίσημα ταφόπλακα στο πολυσυζητημένο MeeGo και έρχεται να ταρακουνήσει (;) τα νερά, με ένα νέο φιλόδοξο Project που με αυτό ελπίζει να κατακτήσει μεγάλο κομμάτι της πίτας της αγοράς των συσκευών όπως tablets, intelligent TVs, smartphones και συστήματα ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο.

Adobe dreamweaver cs6 student and teacher edition mac software, Cheap Alien Skin Blow Up 3 mac 32 bit
Το όνομα αυτού, Tizen και η βάση στην οποία θα λειτουργεί, το Linux. Έτσι, το Linux Foundation θα “φιλοξενήσει” το πολλά (κατα την Intel) υποσχόμενο Tizen με την ίδια την Intel αλλα και την Samsung να είναι οι βασικοί “ηγέτες” του όλου εγχειρήματος. Το Tizen θα βασίζεται περισσότερο σε HTML5 μιας και η ίδια η Intel υποστηρίζει πως “το μέλλον βρίσκεται ακριβώς εκεί, στην HTML5”.

Purchase FileMaker Pro 11 Advanced 32 bit, Cheapest Adobe Flash Professional CS5.5 32 bit
Βέβαια, οι εφαρμόγες που τρέχουν σε MeeGο θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται αν και η Intel παροτρύνει τους Developers να μεταπηδήσουν και να ψαχτούν περισσότερο με το νέο Tizen. Συσκευές με εγκατεστημένο το Tizen θα πρέπει να περιμένουμε στο πρώτο τετράμηνο του 2012. Θα στεφθεί με επιτυχία το όλο εγχείρημα; Δεν ξέρουμε, αλλα πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσουμε.

[via]