Ο Bill “έψησε” τον Mark Zuckerberg, ο δεύτερος δίνει τη μισή του περιουσία σε φιλανθρωπία

Marinos 09/12/2010 0
Ο Bill “έψησε” τον Mark Zuckerberg, ο δεύτερος δίνει τη μισή του περιουσία σε φιλανθρωπία

Buy Autodesk Maya 2012 64 bit oem, Best price Windows Server 2012 R2 Datacenter 64 bit software
Κάποτε είχαμε πεί για το πόσο φιλάνθρωπος είναι ο κύριος Bill Gates και για το φιλανθρωπικό “club” που έχει δημιουργήσει, το “The Giving Pledge” (με συνέταιρο τον Warren Buffet), οπου κάτι παραπάνω απο 55 δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες της Αμερικής έδωσαν (ή θα δώσουν μετα τον θάνατό τους) το 50% ολόκληρης της περιουσίας τους δωρεά στο ίδρυμα που έχει σκοπό να δώσει χρήματα εκεί που χρειάζονται, δηλαδή στους φτωχούς ανθρώπους όλου του κόσμου.

Purchase Adobe Dreamweaver CS3 32 bit oem, Buy Parallels Desktop 5 mac 32 bit
Ο Bill φαίνεται πως είναι πολύ καλός (και) σε αυτό και φυσικά αυτό φαίνεται απο το γεγονός πως ο Mark Zuckerberg (CEO και co-founder του Facebook) πήρε την απόφαση να γίνει μέλος και αυτός στο “Giving Pledge” (καλό ψηστήρι Bill!) . Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zuckerberg κάνει μία δωρεά αφου στο παρελθόν έχει δώσει κάποια εκατομμύρια στο Diaspora, έχει δώσει $100 εκατομμύρια στο Newark Public School για την ανάπτυξη του συστήματος παιδείας και έρχεται τώρα μία ακόμη μεγαλύτερη δωρεά (στο Giving Pledge) οπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Mark θα δώσει περίπου $3,5 δις απο τα $6,9 δις που έχει σαν περιουσία αυτή τη στιγμή. Μάλιστα με το θέμα που υπάρχει για το αν θα δώσει τα χρήματα τώρα ή υποσχέθηκε να τα δώσει μετα θάνατον ο Mark δήλωσε :

Purchase Parallels Desktop 8 software, Where can I buy Transoft AeroTURN Pro 5 64 bit
“People wait until late in their career to give back. But why wait when there is so much to be done? With a generation of younger folks who have thrived on the success of their companies, there is a big opportunity for many of us to give back earlier in our lifetime and see the impact of our philanthropic efforts,”

Cheap Adobe Dreamweaver CC 2015 oem, Cheapest Autodesk Alias Design 2016 software
Σύμφωνα με το Forbes, ο Mark Zuckerberg βρίσκεται στην 35η θέση των πιο πλούσιων Αμερικάνων επιχειρηματιών και μέχρι πρότεινος ήταν και ο νεότερος, αφου του έκλεψε τη θέση ο Dustin Moskovitz (Facebook co-founder) που είναι 8 ημέρες μικρότερος απο τον Zuckerberg και έχει περιουσία $1,4 δις.

[via]