Το Mac OS X 10.7.3 θα υποστηρίζει AMD Radeon “Tahiti”

Marinos 06/12/2011 0
Το Mac OS X 10.7.3 θα υποστηρίζει AMD Radeon “Tahiti”

Buy Microsoft Office Visio Premium 2010 oem, Wo kaufen Autodesk AutoCAD Design 2016 oem
Φαίνεται πως σιγά σιγά οι Mac θα αρχίσουν να αλλάζουν GPU και εδώ που τα λέμε αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό αφού ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το post, η Apple εξοπλίζει τους >Mac Pro με την ίδια κάρτα γραφικών, την Radeon 5770 και 5870 που τους εξοπλίζει εδώ και πάνω απο ένα χρόνο. Η αλλαγή φέρνει τα 28nm GPUs, της Καναδικής AMD (former ATI) με τα νέα αυτά τσιπάκια να ακούν στο όνομα “Southern Island” και να φέρνουν μαζί τους την σειρά HD7xxx (ή αλλιώς “Tahiti”) στον κόσμο των Mac.

Where can i buy Adobe Flash Professional CC 2015 mac 32 bit, Adobe InDesign CS5 software
Βέβαια ταυτόχρονα, η Apple βλέπει πως οι πωλήσεις των (ακριβών) Mac Pro συνεχώς πέφτουν και στην θέση αυτών μπαίνουν κερδίζουν έδαφος οι iMac αφου έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμα και οι επαγγελματίες να γυρίζουν το βλέμμα τους προς τα εκεί. Περιττό να πούμε βέβαια πως οι πωλήσεις των tablets, macbooks, macbook air και iPhone ρίχνουν ακόμα περισσότερο τους Mac Pro σε ποσοστά ζήτησης.

CorelDRAW 11 mac 64 bit, Discount Microsoft SQL Server 2008 Enterprise 64 bit
Πολλοί πάντως είναι εκείνοι (χρήστες Mac) που θέλουν να δούν την Apple να δίνει την ελευθερία κινήσεων ωστε κάποιος κάτοχος Mac Pro να είναι σε θέση να μπορεί να αλλάξει την κάρτα γραφικών του με μία απο τις τόσες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ίσως σε επόμενα updates να δούμε την λίστα των υποστηριζόμενων GPUs να μεγαλώνει. Τουλάχιστον με τις AMD Radeon Tahiti μπαίνει μία διαφορετική πινελιά στο hardware κομμάτι των Mac.

[via]