Αναβάθμιση Mac OS X Mountain Lion στην έκδοση 10.8.2

Marinos 20/09/2012 0
Αναβάθμιση Mac OS X Mountain Lion στην έκδοση 10.8.2

Purchase BurnAware Professional 32 bit software, Discount AnyBizSoft PDF Converter mac 64 bit oem
Χθές ήταν ημέρα αναβάθμισης για το λειτουργικό iOS 6 που απευθύνεται σε όλες τις “φορητές” συσκευές Apple, όπως iPhone, iPad και iPod Touch, όμως η Apple επεφύλλασε και μία έκπληξη καθώς μαζί με την αναβάθμιση του iOS 6 διάθεσε στο κοινό και την αναβάθμιση του Mac OS X Mountain Lion λειτουργικού που αισίως φτάνει την έκδοση 10.8.2.

Adobe Flash CS3 Professional oem, Where can i buy Adobe Flash CS4 Professional mac 32 bit oem
Στην νέα έκδοση η Apple διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα του λειτουργικού (όπως για παράδειγμα το πρόβλημα που είχε προκύψει με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας) και πρόσθεσε και κάποιες λειτουργίες ακόμα. Το Facebook πλέον είναι μέρος του λειτουργικού και τα notifications της μεγαλύτερης social πλατφόρμας του πλανήτη έρχονται απευθείας στο “Κέντρο Ειδοποίησεων” του λειτουργικού αλλα και η δημοσίευση νέων posts στο Facebook γίνονται παιχνιδάκι μιας και γίνονται μέσα απο το λειτουργικό οπου βρίσκονται μόνο 2 κλίκ μακριά. Απο την άλλη, το Game Center που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στο iOS έρχεται και αυτό στο Mac OS X Mountain Lion και έτσι οι χρήστες Mac Pro και iMac μπορούν να μοιραστούν τις Gaming εμπειρίες τους με όλους τους φίλους τους και να δημοσιεύσουν τα σκόρ τους, να κάνουν like και να εμφανίζουν τους φίλους τους ως προτεινόμενες επαφές στο Game Center.

Cheap Ableton Suite 8 32 bit software, How to buy Adobe Dreamweaver CS6 32 bit
Ακόμα, η λειτουργία Power Nap είναι διαθέσιμη για MacBook Air (Late 2010) ενω για το iMessages και FaceTime μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το κινητό μας τηλέφωνο για να αλληλεπιδρούμε με αυτές τις εφαρμογές πιο εύκολα απο ποτέ. Επίσης, η εφαρμογή Reminders δέχεται και αυτή ένα retouche μιας και μπορούμε πλέον να κάνουμε ταξινόμηση των σημειώσεών μας αλλα και να διαμοιράσουμε τις λίστες μας εύκολα και γρήγορα.

Best price Microsoft MapPoint 2013 Europe, Cheap Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate software
Για να αναβαθμίσετε τον Mac σας στην νέα έκδοση του Mountain Lion θα πρέπει να κάνετε κλίκ στο “μήλο” επάνω αριστερά στην οθόνη και αμέσως μετά να κάνετε κλίκ στο “Check For Updates” ή αλλιώς να κάνετε Update μέσα απο το App Store (αφού πρώτα πάρετε ένα πολύ καλό backup, για ευνόητους λόγους).