Χαμηλά ποσοστά πωλήσεων για το Mac OS X Lion

Marinos 14/11/2011 0
Χαμηλά ποσοστά πωλήσεων για το Mac OS X Lion

Cheap Autodesk AutoCAD Utility Design 2015 software, Best price Adobe Contribute CS4 mac 32 bit oem
Πριν όχι και αρκετό καιρό, το Mac OS X Lion 10.7 έκανε την εμφάνισή του ως αναβάθμιση (μέσω του App Store) για το πετυχημένο λειτουργικό της Apple, το Mac OS X Snow Leopard. Φαίνεται όμως, πως απο τότε, το Lion προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να μπεί στην αγορά αλλα δεν τα καταφέρνει. Όχι τελείως αλλα τέλοσπάντων όχι με το ρυθμό που θα ήθελαν οι υπεύθυνοι marketing της Apple.

Corel PDF Fusion 32 bit download, Steinberg Cubase 4 32 bit download
Μετα απο έρευνα που διενήργησε η εταιρία του διαφημιστικού δικτύου Chitika η τελευταία version του Mac OS X παρουσιάζει αρκετά αργούς ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά (σε σχέση πάντα με το Snow Leopard). Για εσάς που σας αρέσουν οι αριθμοί, το μερίδιο αγοράς του Lion παγκοσμίως είναι μόλις 1.5% αυτή τη στιγμή και απο το 4.05% αύξησης ρυθμού διείσδυσης στην αγορά, το Lion, τους τελευταίους μήνες έπεσε στο 0.98%. Αν θέλουμε μάλιστα να συγκρίνουμε τα ποσοστά αύξησης χρήσης μεταξύ των Mac Users θα δούμε πως στην προηγούμενη μέτρηση το Mac OS X Lion μετρούσε ποσοστό 14.18% και το Snow Leopard 55% ενω στην τελευταία μέτρηση το Lion ανέβηκε ελάχιστα και έφτασε στο ποσοστό 16% την ίδια στιγμή όμως που και το Snow Leopard ανέβηκε και αυτό στο 56%.

Buy Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium 32 bit, Download Sony Vegas Pro 13 software
Οι λόγοι για τους οποίους οι χρήστες Mac δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Mac OS X Lion (ακόμα) είναι κυρίως (μάλλον) λόγω μίας προβληματικής λειτουργίας του WiFi αλλα και της μειωμένης αυτονομίας κυρίως των μοντέλων MacBook Pro.

Get Transoft AeroTURN Pro 3D 5 64 bit, MathWorks MatLab R2012b oem
Ποιοί απο εσάς έχουν εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Mac OS X; Είστε ευχαριστημένοι?

[via]