Νέο Logitech K810 με φωτιζόμενα πλήκτρα!

Marinos 16/10/2012 0
Νέο Logitech K810 με φωτιζόμενα πλήκτρα!

Cheapest Capture One Pro 7 mac 64 bit oem, Best price Microsoft Office 2004 Student and Teacher Edition mac 64 bit software, Best price Adobe Audition 3
Όταν ακούς Logitech ξέρεις πως θα έχεις να κάνεις με ένα αξεσουάρ το οποίο έχει φτιαχτεί με μεράκι, ποιότητα, προσοχή και οτι δεν έχει μπεί στην παραγωγή γιατί έτσι πρέπει. Κάτι τέτοιο λοιπόν είναι και το νέο Logitech K810 Illuminated Keyboard, ένα πληκτρολόγιο που θα κάνει τους MacΒοοk users φίλους σου να σκάσουν απο το κακό αφού και εσύ πλέον θα έχεις ένα πληκτρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα τα οποία θα κάνουν τις νύχτες σου πιό εύκολες και “οικονομικές” μιας και πλέον δεν θα χρειάζεται να έχεις κάποια λάμπα αναμμένη στο γραφείο σου. Το K810 έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οι οποίες φορτίζουν όσο έχεις το USB συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου, αλλα το κυριότερο απο όλα είναι οτι το Logitech K810 είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις πλατφόρμες και αυτό σημαίνει iOS, Android, Windows (και Windows 8 φυσικά).

Alien Skin Snap Art 4 software discount, Download Mindjet MindManager 10 software, Cheap MakeMusic Finale 2012 32 bit
Το Κ810 συνδέεται με τον υπολογιστή σου μέσω Bluetooth και η αλλαγή απο πλατφόρμα σε πλατφόρμα (3 στο σύνολο) γίνεται μέσω ενός “διακόπτη”. Έτσι όταν θέλεις να στείλεις ένα sms απο το iPhone αλλάζεις τον διακοπτη στο iOS, αναλόγως αλλάζεις τον διακόπτη για Android και PC. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τα πλήκτρα φωτίζονται μόνο όταν το πληκτρολόγιο ανιχνεύσει την κίνηση των χεριών σου μέσω ενός αισθητήρα. Σχεδιαστικά το K810 είναι πολύ λεπτό, κομψό και όμορφο όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες παρακάτω και σίγουρα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο άλλα πιό high-end πληκτρολόγια της αγοράς αφου ακόμα και το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένο δεν είναι ένα φθηνό πλαστικό αλλά αλουμίνιο. Μέσω του USB καλωδίου που διαθέτει ξεχνάς την αλλαγή των μπαταριών μιας και μπορεί εύκολαν α επαναφορτιστεί μέσω του υπολογιστή σου.

Η τιμή του Logitech K810 Illuminated Keyboard θα φτάνει τα €76.