Ο Larry Page γίνεται ο CEO της Google, ο Eric Schmidt μένει στη Google σε άλλο πόστο αυτή τη φορά

Marinos 21/01/2011 0
Ο Larry Page γίνεται ο CEO της Google, ο Eric Schmidt μένει στη Google σε άλλο πόστο αυτή τη φορά

Where to buy Pinnacle Studio 15 HD Ultimate Collection 64 bit oem, Best price Autodesk AutoCAD Mechanical 2009 32 bit software
Αλλαγές απο τις 4 Απριλίου περιμένουν την Google, μιας και μέσα στο press release των οικονομικών αποτελεσμάτων της Google για το τέταρτο τρίμηνο του 2010, αναγράφεται πως απο την 4η Απριλίου η ιεραρχία στην Google διαμορφώνεται ως εξής :

1. Larry Page : CEO of Google
2. Eric Shmidt : Executive Chairman
3. Sergey Brin : co-Founder

How to buy Apple Mac OS X 10.7 Lion oem, Cheapest Microsoft Visual Studio Ultimate 2012 64 bit
Ο ρόλος του Larry Page θα είναι να βγάζει εις πέρας τις λειτουργίες της εταιρίας σε καθημερινή βάση, ο Schmidt θα έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις και τους partners της Google, την επικοινωνία με τους μεγάλους πελάτες, να διαχειρίζεται τις σχέσεις και τις εργασίες με την κυβέρνηση και γενικότερα θα καλύπτει ένα αρκετά μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων. Ο Sergey Brin θα συνεχίσει να φαίνεται ως απλός co-Founder της εταιρίας αλλα φυσικά θα έχει το μεγάλο κομμάτι των νέων προϊόντων της Google. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος για τον οποίο έγιναν όλες αυτές οι αλλαγές, κάτι που σίγουρα θα το μάθουμε στη συνέχεια, πάντως απο πλευράς του ο Schmidt ισχυρίστηκε πως “ο Larry Page είναι σίγουρα έτοιμος να γίνει ο leader της Google”. Στο παρελθόν οι δύο co-Founders είχαν κάποια “προβλήματα” σχετικά με τις επιλογές του E. Schmidt ως προς την προστασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Google, αυτό όμως δεν δείχνει να είναι κύριος λόγος για αυτή την αλλαγή. Ένα είναι το σίγουρο, οτι έχουμε να δούμε αρκετά ακόμα επεισόδια στο σήριαλ αυτό, μιας και η Google πλέον έχει ξεφύγει απο το να είναι μία απλή μηχανή αναζήτησης και έχει μπεί παντού, απο κινητά, smartphones, τηλεόραση κτλ.

[via]