Μεγάλες πωλήσεις το iPad; Δεν έχετε δεί ακόμα τις πωλήσεις του Kinect, λέει ο Kudo Tsunoda

Marinos 18/09/2010 1
Μεγάλες πωλήσεις το iPad; Δεν έχετε δεί ακόμα τις πωλήσεις του Kinect, λέει ο Kudo Tsunoda

Ο Kudo Tsunoda, manager της Microsoft Games Studios, είναι γνωστός για το φετίχ του…τα γυαλιά ηλίου. Αυτό το βλέπετε και απο την φωτογραφία άλλωστε. Ομως πέρα απ’αυτό είναι και ο άνθρωπος που έχει πάρει πάνω του το βάρος της προώθησης του Microsoft Kinect. O Kudo είναι τόσο σίγουρος για το Kinect που πιστεύει πως θα είναι το No1 προϊόν σε ό,τι έχει να κάνει με τις πωλήσεις ηλεκτρονικών προϊόντων την περίοδο των διακοπών που έρχονται όπως καταλαβαίνουμε και απο τα λεγόμενά του σε συνέντευξη απο το Gamasutra :

“The preorders have been really strong. As far as what we’re looking at for Holiday, this is going to be stuff that’ll blow away any of the sales you’ve seen with iPad… The Xbox 360 is already selling better than the Wii and Sony right now. Kinect’s really just going to boost that to a whole new level.”

Αν όλα αυτά που λέει ο Κος Tsunada βγούν αλήθεια, πάει να πεί πως ό,τι προσπάθεια έχει κάνει η Sony μέχρι τώρα για να κόψει τη φόρα της Microsoft όσων αφορά την διαμάχη της για το Move ενάντια στο Kinect θα έχει κυριολεκτικά πεταχτεί στα σκουπίδια και δεύτερον, αν η Apple πίστευε πως πουλώντας 3 εκατομμύρια iPad ανα 80 ημέρες είναι μεγάλος αριθμός, τότε μάλλον θα πρέπει να τρέφεται με αυταπάτες. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, θα είναι μία νίκη για την Microsoft και μαζί με την έλευση του Windows Phone 7 λειτουργικού θα είναι ένα πολύ δυνατό σπρώξιμο προς την πρώτη θέση. Απο εκεί και πέρα, εμείς κρατάμε μία πισινή και απλά περιμένουμε να δούμε την συνέχεια η οποία φαίνεται να έχει πολύ ζουμί ακόμα και πολλά πλεονεκτήματα για εμάς τους καταναλωτές. Όπως λέμε άλλωστε στην Ελλάδα, “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλες κουβέντες μην πείς ” … κύριε Tsunoda. Ωραίο γυαλί επι ευκαιρίας. 😉

[via]