Νέο Kinect για Windows απο 1η Φεβρουαρίου!

Marinos 10/01/2012 0
Νέο Kinect για Windows απο 1η Φεβρουαρίου!

Purchase PowerSurfacing RE 2 software, Purchase Adobe Creative Suite 4 Master Collection 32 bit oem
Δια στόματος Steve Ballmer η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kinect (του περιφερειακού για XBOX 360 που άλλαξε τον όρο Gaming) αυτή τη φορά για Windows! Το νέο Kinect θα λειτουργεί πλέον και σε Near Mode (για αποστάσεις έως και 50cm.). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Microsoft ξεφεύγει πέρα απο το σαλόνι και θέλει το Kinect να είναι προσβάσιμο απο το γραφείο του υπολογιστή καλύπτοντας έτσι ένα ακόμα μεγαλύτερο φάσμα πελατών.

Adobe Fireworks CS6 mac 32 bit, Adobe Dreamweaver CS4 32 bit
Το νέο Kinect αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων επιλεγμένων χωρών (ανάμεσα σε αυτές δεν υπάρχει ακόμη η Ελλάδα) σε διπλάσια τιμή απο ό,τι αυτή του Kinect for XBOX 360, δηλαδή γύρω στα $240. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την Αμερική απο το Amazon.

Purchase Autodesk 3ds Max Design 2014 oem, Discount Adobe Photoshop Elements 10 software
Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Kinect for Windows θα είναι διαθέσιμο για Windows 7 και Windows 8 ενώ θα έχει και δυνατότητες Gestures και Voice Recognition για να μπορεί να αλληλεπιδρά με Windows-Embedded συσκευές. Επίσης, το SDK για τα ανήσυχα μυαλά, που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους εφαρμογή με χρήση Kinect for Windows θα είναι διαθέσιμη δωρεάν, οπότε (επίδοξοι developers) βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει απο τώρα.

[via]