Οι χρήστες iPhone καταναλώνουν περισσότερα χρήματα σε εφαρμογές

Marinos 09/11/2010 0
Οι χρήστες iPhone καταναλώνουν περισσότερα χρήματα σε εφαρμογές

Best price Intuit QuickBooks for Mac Desktop 2015 mac 64 bit, Discount Adobe Acrobat Standard DC 32 bit software
Η Pageonce είναι μία υπηρεσία με την οποία ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τον “προσωπικό του σύμβουλο” σε ό,τι έχει να κάνει με τις smartphone apps αγορές του ωστε βρεί την εφαρμογή που θέλει με την καλύτερη δυνατή τιμή και να ελέγχει με σωστό τρόπο τί αγορές έκανε, πόσο πλήρωσε, να προστατεύεται απο τυχόν πρόστιμα αγορών και πολλά άλλα. Όλα αυτά αφορούν τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων, δηλαδή iPhone, Blackberry, >Windows Mobile, Android και τελευταία Windows Phone 7.

Adobe CC 2015 Master Collection best price, Autodesk Revit 2017
Η υπηρεσία αυτή λοιπόν προχώρησε σε μία έρευνα με δείγμα 5.000 χρηστών απο κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά με στόχο να δεί ποιοί χρήστες απο αυτές τις πλατφόρμες πληρώνουν περισσότερα χρήματα για αγορές εφαρμογών για το κινητό τους. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό αγορών προέρχεται απο τους χρήστες του iPhone και με διαφορά! Φαίνεται οτι οι χρήστες με κινητά iPhone είναι σαν να έχουν μία τρύπα στην τσέπη τους και το αγαπημένο τους iPhone τους τρώει τα χρήματά τους χωρίς να το καταλάβουν. Δεύτεροι στην κατάταξη έρχονται οι χρήστες με κινητά Blackberry, τρίτοι οι Android users και οι πιό τσιγκούνηδες (ή λογικά σκεπτόμενοι) έρχονται οι χρήστες με κινητά Windows Mobile που έχουν και το χαμηλότερο ποσοστό κατανάλωσης χρημάτων σε apps.

Where can I buy Luxion KeyShot Pro 4 64 bit, Where can I buy Autodesk AutoCAD Civil 3D 2015 64 bit
Τα αποτελέσματα αυτά ίσων να προκύπτουν και απο το οτι οι δύο πρώτες πλατφόρμες (iPhone και Blackberry) είναι και οι πιό “enterprise” πλατφόρμες και ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος στην αγορά απ’ότι οι άλλες δύο. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια, το iPhone ρουφάει τα χρήματά σου σαν τρελό. 😛

[via]