Απο το ‘Antennagate’ στο … ‘Sirigate’;

Marinos 21/10/2011 1
Απο το ‘Antennagate’ στο … ‘Sirigate’;

Cheapest Autodesk Smoke 2016 mac 32 bit software, Bester Preis Autodesk Building Design Suite 2015 software
Θυμάστε όλοι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε όταν πρωτοβγήκε το iPhone 4 σωστά; Ναι, μιλάμε για το λεγόμενο Antennagate και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κεραία του iPhone 4 όταν ο χρήστης δεν “έπιανε σωστά” το iPhone 4 και κάλυπτε με λίγα λόγια ένα σημείο της κεραίας και το κινητό έπασχε απο κακό σήμα. Μάλλον το έχει η μοίρα της Apple με το που ξεκινάει τη διάθεση ενός προϊόντος κάτι να γίνεται και να εκτίθεται (άλλες φορές ανεπανόρθωτα). Θα ρωτήσετε γιατί. Μιλάμε για το τελευταίο θέμα που προέκυψε με το πιό δυνατό χαρτί του νέου iPhone 4S που δεν είναι άλλο απο την λειτουργία “Siri” οπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με το iPhone 4S ζητώντας του τις πληροφορίες που χρειάζεται ή δίνοντάς του διάφορες εντολές, απο το να σημειώσει ένα ραντεβού ή να του πεί τον καιρό, μέχρι να κάνει μία τηλεφωνική κλήση και να του πεί πώς μπορεί να φτάσει στον προορισμό του.

Best price Microsoft Office Excel 2010 oem, Buy Microsoft Office Visio Professional 2010
Σύμφωνα με την Sophos λοιπόν, η οποία διακρίνεται για την αξιοπιστία στο χώρο της ασφάλειας των υπολογιστών, υπάρχει ένα κενό ασφαλείας στη λειτουργία αυτή και όπως είπαν οι υπέυθυνοι της εταιρίας :

Get Corel WordPerfect Office X7 64 bit, Cheapest Windows Server 2012 R2 Standard
“η Apple επέλεξε τελικά τον εντυπωσιασμό από την ασφάλεια, χωρίς να λάβει μέτρα στην εγκατάσταση της φωνητικής λειτουργίας”

How to buy Microsoft Office Project Professional 2010 software, Cheap QuarkXPress 8 32 bit
Έτσι για παράδειγμα, κάποιος ο οποίος έχει φυσική πρόσβαση στο iPhone 4S μπορεί να κάνει κλήσεις, να στείλει email, να κλέψει το Calendar ή να στείλει SMS μέσω της λειτουργίας Siri ενω το κινητό είναι κλειδωμένο με Pass Code. Μέχρι αυτή τη στιγμή η Apple δεν έχει βρεί κάποια “Software Λύση” και προτρέπει τον κόσμο να ρυθμίσει το Siri να μην είναι διαθέσιμο όταν το κινητό είναι κλειδωμένο, μιας και αυτή η λειτουργία, απο default είναι ενεργοποιημένη.

[via]


  • gadgetmaniac23

    Μην στενοχωριέστε, έτσι κι αλλιώς δεν θα δούμε Siri οπότε θα το έχουμε κλειστό ετσι κι αλλιώς..χαχα…