Οι τιμές για το νέο iPhone 4S στην Αγγλία

Marinos 07/10/2011 0
Οι τιμές για το νέο iPhone 4S στην Αγγλία

How to buy Navicat Premium 9 32 bit oem, Günstige Autodesk Maya 2013 software
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες απο την επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone 4S με τον διπύρηνο επεξεργαστή, την νέα 8 megapixel κάμερα και νέο και πολυδιαφημιζόμενο χαρακτηριστικό, το Siri (που θα πρέπει να ξαναπούμε πως για την ώρα δεν θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα), τα App Stores στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να ενημερώνουν τις σελίδες τους και πρώτο το App Store της Αγγλίας έδωσε ένα στίγμα για το πού θα κυμανθεί η τιμή του νέου κινητού της Apple.

Autodesk Mudbox 2015 discount software, Best price Adobe Acrobat XI Standard 64 bit oem
Η τιμή λοιπόν τουλάχιστον για το μοντέλο με τα 16GB ανέρχεται στα €585 και φυσικά όσο θα ανεβαίνει η χωρητικότητα της μνήμης τόσο θα ανεβαίνει και η τιμή του. Μιλάμε φυσικά για τιμή χωρίς συμβόλαιο, σκέτη συσκευή, οπότε με τις διάφορες επιδοτήσεις, το νέο iPhone 4S θα είναι αρκετά πιό φθηνό.

Best price Microsoft Office 2011 software, Where to buy Autodesk AutoCAD Electrical 2016 oem
Όπως ήταν φυσικό, το (“παλιό” πλέον) iPhone 4 θα κοστίζει λίγο λιγότερο και η τιμή του θα φτάνει τα €502, τιμή που αν μη τι άλλο είναι αρκετά τσουχτερή αν αναλογιστεί κανείς πως με 80 ευρώ παραπάνω αγοράζεις το νέο iPhone 4S. Απο την άλλη, υπάρχει ακόμα και το iPhone 3GS το οποίο θα κοστίζει €375 και προορίζεται για αυτούς που απλά θέλουν ένα… iPhone.

Σε εποχές ΔΝΤ, θα κάνετε την κίνηση να αγοράσετε το νέο iPhone 4S ή όχι;