Σε λίγες μέρες, iPhone 4S επίσημα και στην Ελλάδα!

Marinos 02/11/2011 2
Σε λίγες μέρες, iPhone 4S επίσημα και στην Ελλάδα!

Η αναμονή φαίνεται πως τελειώνει σε λίγες ημέρες αφού στις 11.11.11 (ναι, σημαδιακή ημερομηνία) το iPhone 4S θα έρθει στην Ελλάδα. Με τον διπύρηνο επεξεργαστή στα 800MHz που τελικά δεν είναι καθόλου “λίγος” και την νέα κάμερα των 8 megapixels, το Siri που δεν ταιριάζει και τόσο με την Ελλάδα και μας κάνει να μένουμε στην αναμονή για το πότε και το άν, το νέο smartphone της Apple θα πωλείται μέσω επιδότησης με τιμή που ακόμα δεν γνωρίζουμε μέσω των ελληνικών telco.

Μαζί με την Ελλάδα το iPhone 4S θα φτάσει την ίδια ημερομηνία σε Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Ελ Σαβαδόρ, Μάτα, Νέα Ζηλανδία, Παναμά, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Μαυροβούνιο.

Μένει να δούμε την πολιτική τιμών που θα ακολουθήσει η Apple στη χώρα μας και τα “δολώματα” των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για να προσελκύσουν πελάτες με συμβόλαιο στην εταιρία τους.


  • iMacfan

    Διάβασα κάπου πως θα φέρουν και το 8GB στην ελλάδα, το πιο οικονομικό iphone. έτσι κ γίνει αυτό έχει να γίνει χαμός.. όλη η ελλάδα ένα iphone στο χέρι :)

    • UltraX

      Ναι, θα έρθει το 8GB αλλα δεν ξέρουμε ακόμα τιμή. Προσωπικά δεν νομίζω να πέσει κάτω απο τα 450-500 ευρώ. Σκληρή ελληνική πραγματικότητα βλέπεις…