Αναβάθμιση iOS 7 για iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad Mini

Marinos 18/09/2013 2
Αναβάθμιση iOS 7 για iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad Mini

Σήμερα είναι μία όμορφη ημέρα. Κάθε φορά που περιμένουμε μία καινούργια έκδοση iOS για τις Apple συσκευές μας είναι μία όμορφη μέρα, ελάτε, ξέρετε τι εννοώ…είναι εκείνο το εικονιδιάκι στο App Store που σας λέει “..ήρθα!” :)

Σήμερα λοιπόν είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα, μιας και η Apple δίνει επιτέλους στο κοινό της το νέο Major Upgrade του λειτουργικού της, το iOS 7. Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2013 για όλα τα iPhone 4S, iPhone 5, iPad και iPad Mini, ενώ ίσως αργότερα να έχουμε και την έκδοση για iPhone 4.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση iOS 7 είναι να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση iTunes 11 και απο εκεί να πάρετε ένα backup, είτε στο iCloud, είτε στο PC, είτε στο Mac..οπουδήποτε ωστε και κάτι να πάει στραβά εσείς να έχετε καλύψει τα νώτα σας.

Απο εκεί και πέρα κάνετε κανονικά upgrade κανονικά, όλα τρέχουν αυτόματα και εσείς περιμένετε αναπαυτικά να δείτε τις νέες αλλαγές στο iOS 7!

Καλές αναβαθμίσεις!


  • Δρομέας

    Aγαπητε Μαρινο αν μπορεις βοηθησε με , εκανα την αναβαθμιση , τέλειο περιβάλλον ανοιξα τα εικονίδια .Μετα από λίγες ωρες προσπαθω να μπω , μου τον τετραψηφιο κωδικο αριθμο , τον βαζω και δεν τον δεχεται .Δεν ξερω τι να κανω για μενα το ipad ειναι πλεον προεκταση μου. Ασε που εχω περασει το skype και μιλαω παντου…
    Εχεις να μου προτεινεις κατι?
    Σε ευχαριστώ εκ των προτερων,
    deltalamda