Η Apple συνεχίζει να προβληματίζει με το iOS 6.1.3

Marinos 27/03/2013 1
Η Apple συνεχίζει να προβληματίζει με το iOS 6.1.3

How to buy Corel Motion Studio 3D 64 bit, Ashampoo office 2008
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προβληματίζει με κάποια αναβάθμιση του iOS. Κάπου τρελαίνεσαι με όλο αυτό και αναρωτιέσαι τελικά αν η Apple διαθέτει testing team για τις αναβαθμίσεις που δίνει στο κοινό της. Άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε ένα iOS update και αφορά την μπαταρία. Πολλοί χρήστες λοιπόν εξέφρασαν τα παράπονά τους στο forum της Apple για το iOS και περιέγραψαν προβλήματα με την μπαταρία του iPhone μετά την αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 6.1.3 που οδηγούν στην γρήγορη κατανάλωσή της.

Autodesk navisworks manage 2009 oem, Where to buy Autodesk AutoCAD LT 2012 32 bit
Πολλοί χρήστες μάλιστα, λένε πως το iPhone τους μένει χωρίς μπαταρία μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί καθόλου το ξυπνητήρι. Για να αποφύγουν αυτά τα προβλήματα, οι χρήστες έχουν βρεί κάποιες μεσοβέζικες λύσεις όπως να διακόψουν το Push Mail για να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία το κινητό τους. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως η Apple τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει κάνει καμμία ανακοίνωση για αυτό το (αληθινό) πρόβλημα που υπάρχει.

Purchase Microsoft Visual Studio Professional 2013, Microsoft Expression Studio 4 Ultimate oem
Μαζί όμως με το πρόβλημα της μπαταρίας φαίνεται πως έχουμε και πρόβλημα ασφάλειας μιας και βρέθηκε ένα κενό στην οθόνη ξεκλειδώματος. Είναι κρίμα μία εταιρία σαν την Apple να πέφτει τόσο συχνά σε τέτοιυ είδους “παραπτώματα” και καλό θα ήταν οι επόμενες εκδόσεις του λειτουργικού να προσεχθούν περισσότερο. Στο τέλος της μέρας, η Apple χάνει την αξιοπιστία της.

 

[via]