Η Intel παραδέχεται σχεδιαστικό λάθος σε Intel Sandy Bridge μητρικές

Marinos 03/02/2011 2
Η Intel παραδέχεται σχεδιαστικό λάθος σε Intel Sandy Bridge μητρικές

Wo kann ich Adobe Creative Suite 4 Design mac, How to buy Apple Aperture 3 mac oem
Η Intel προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με ένα πρόβλημα που προέκυψε λόγω σχεδιαστικού λάθους σε μητρικές που υποστηρίζουν Sandy Bridge επεξεργαστές. Βέβαια το θέμα αυτό απ’ό,τι φαίνεται περιορίζεται σε motherboards με P67 / H67 chipset όμως αυτό δεν είναι και 100% σίγουρο. Η ανακοίνωση γράφει μεταξύ άλλων :

How to buy adobe soundbooth cs4, Purchase Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise 64 bit
“In some cases, the Serial-ATA (SATA) ports within the chipsets may degrade over time, potentially impacting the performance or functionality of SATA-linked devices such as hard disk drives and DVD-drives. The chipset is utilized in PCs with Intel’s latest Second Generation Intel Core processors, code-named Sandy Bridge.”

Cheap Adobe Creative Suite 3 Web Premium 64 bit oem, Cheap EndNote X7 software
Το πρόβλημα εντοπιζεται στους SATA Controllers των μητρικών και μάλλον η Intel θα αποσύρει όλες αυτές τις μητρικές και όπως είναι φυσικό θα κοστίζει ακριβά στην Intel. Φτάνει να δούμε απο πού θα μπορεί κάποιος να παραλαμβάνει την προβληματική του μητρική που μόλις αγόρασε. Μπράβο στην Intel πάντως που αναγνώρισε αμέσως το πρόβλημα και το λάθος αυτό και τρέχει για να το λύσει.

[via]