Έρχεται ο Intel Dual-Core Atom N550. Γρηγορότερα netbooks τώρα!

Marinos 24/08/2010 0
Έρχεται ο Intel Dual-Core Atom N550. Γρηγορότερα netbooks τώρα!

Cheapest Adobe Photoshop Elements 9 mac oem, Adobe dreamweaver cs6 mac
Η Intel βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως ο νέος, πολυαναμενόμενος επεξεργαστής της Ν550 είναι έτοιμος προς διάθεση στους κατασκευαστές netbooks. Ο μικρός στο μάτι αλλα μεγάλος στις επιδόσεις N550 θα είναι χρονισμένος στο 1.5GHz, θα είναι dual-core και θα μπορεί να δουλέψει με DDR3 μνήμες. Με 1ΜΒ L2 cache και το hyper-threading να τρέχει μες στις φλέβες του, ο N550 θα φαίνεται στο λειτουργικό σαν 4 επεξεργαστές και θα μπορεί να αντέξει επεξεργασία τεσσάρων threads ταυτόχρονα.

Adobe flash cs3 professional oem, Elcomsoft advanced pdf password recovery pro download
Απο πλευράς κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομία μπαταρίας, η Intel υπόσχεται πως ο N550 θα καταναλώνει ενέργεια ίση με αυτή του single core Atom N450. Καλά νέα λοιπόν απο την Intel που μας βάζει για τα καλά στον πειρασμό αγοράς ενός απο τα καινούργια netbooks που θα κυκλοφορήσουν και που πλεόν θα μπορούν (επιτέλους) να έχουν μνήμη μεγαλύτερη του 1GB!

Best price Windows Server 2008 R2 Enterprise, Best price Adobe Creative Suite 3 Master Collection software
Τρίβουν ήδη τα χέρια τους μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Acer, Asus, LG, Samsung, Toshiba και σίγουρα δεν θα περάσει και πολύς καιρός για τη στιγμή που θα δούμε τα καινούργια τους μοντέλα netbooks.

[via]