Το Instagram για Android πλέον έχει και Tilt & Shift!

Marinos 09/05/2012 0
Το Instagram για Android πλέον έχει και Tilt & Shift!

Microsoft Office Professional Plus 2013 32 bit oem, Where can i buy Roxio Creator 2010 Pro oem
Για κάποιους, το Instagram είναι άλλη μία εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφιών που πέρασε και δεν τους άγγιξε. Για κάποιους άλλους όμως (οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, είναι γύρω στα 50 εκ.) το Instagram είναι τρόπος ζωής γιατι τους βοηθάει να μεταμορφώνουν τις απλές φωτογραφίες που τράβηξαν με το κινητό τους σε φωτογραφίες που μοιάζουν να έχουν βγεί απο το φακό μίας πολύ ακριβότερης μηχανής.

Buy punch! home design studio pro 12 mac, Cheapest Microsoft Office Professional Plus 2016 32 bit software
Όπως και να’χει το Instagram ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό πλεονέκτημα για λίγους (μόνο iPhone χρήστες μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν και γι’αυτό και καυχιόντουσαν) ενω πριν λίγο καιρό και οι χρήστες της άλλης πλευράς της όχθης, αυτοί του Android γεύτηκαν για πρώτη φορά την ομορφιά του Instagram με ένα μειονέκτημα όμως που τους στενοχωρούσε, την δυνατότητα για Tilt & Shift. Έτσι λοιπόν, οι developers εκεί στο Instagram άκουσαν τις φωνές των Android Users και πρόσθεσαν το Tilt & Shift στην νέα έκδοση του Instagram for Android (1.1.0)

Tilt-Shift

Buy Autodesk ImageModeler 2009 64 bit, How to buy Windows Server 2012 Foundation 32 bit
Our popular tilt-shift feature allows you to easily alter depth of field in your photographs. By adding a realistic blur to the setting around a focal point, you can emphasize the heart of your photos and even make some scenes look miniature. To get you started, here are some great tips on how to maximize tilt-shift.

Adobe Creative Suite 5 Web Premium, Purchase Mindjet MindManager 9 software
Το Tilt & Shift είναι η δυνατότητα που δίνει το Instagram στον χρήστη ωστε να προσθέσει μία δόση “θαμπάδας” (blurring) στην φωτογραφία του και πραγματικά να την ανεβάσει επίπεδα ποιοτικά, κάνοντάς την να μοιάζει με ψέυτικη. Τώρα όμως που το Instagram αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.1.0 όλοι οι Android users φαίνεται πως θα μείνουν ευχαριστημένοι, μιας και το Instagram for Android είναι πλέον ισάξιο με αυτό για το iPhone.

Τί κάθεστε λοιπόν; Γρήγορα στο Google Play Store με Instagram for Android ver. 1.1.0 με μπόλικο Tilt & Shift στην αγαπημένη σας Android συσκευή!

[via]