Η HTC ετοιμάζει Windows Phone 7 κινητό με κάμερα 16 megapixel;

Marinos 17/04/2011 2
Η HTC ετοιμάζει Windows Phone 7 κινητό με κάμερα 16 megapixel;

H HTC φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι μεγάλο. Κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των κινητών τηλεφώνων και ειδικότερα στα smartphones. Μέσα απο την διαφήμιση που θα δείτε παρακάτω (κάτι σαν teaser απο την HTC) θα καταλάβετε πως αυτό που έχει η HTC στο μυαλό της είναι να σας κάνει επαγγελματία φωτογράφο μιας και το κινητό που διαφημίζει είναι εξοπλισμένο με μία (κρατηθείτε..) κάμερα 16 megapixel με dual LED flash κάτι που απο μόνο του το κάνει ένα επαγγελματικό εργαλείο φωτογράφησης. Ο σχεδιασμός του (αν είναι όντως αυτός στο τελικό στάδιο) μοιάζει πολύ με τον σχεδιασμό του Desire S (εκτός φυσικά απο τα κουμπιά, μιας και το κινητό αυτό θα έχει εγκατεστημένα τα Windows Phone 7). Υπομονή λοιπόν και θα δούμε τί ετοιμάζει η HTC. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το teaser που ακολουθεί :

[via]


  • GiorgosK

    Ρε παιδιά ΗΜΑΡΤΟΝ με τα megapixel.. που θα πάει ακόμα..? Φτιάξτε (εννοώ οι κατασκευαστές) κανένα καλύτερο φακό αλλα και την μπαταρία, ωστε να μας κρατάει και αφήστε τα megapixels… Δεν δίνουν κάτι στο τέλος τέλος..παρα μόνο μεγαλύτερο μέγεθος..

  • UltraX

    Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.. αλλα το θέμα είναι πως η εμπορική πλευρά του θέματος επικεντρώνεται εκεί.. Ο κόσμος θέλει να βλέπει “πολλά megapixels” χωρίς κάποιοι απο αυτούς να ξέρουν τί ακριβώς είναι…

    Φυσικά και δεν φταίει ο κόσμος, αλλα οι κατασκευαστές.