Το HTC One X έρχεται πρώτα στην Cosmote

Marinos 04/04/2012 0
Το HTC One X έρχεται πρώτα στην Cosmote

Το θηρίο της HTC, το κινητό που έφερε την HTC ξανά στο προσκήνιο, το HTC One X έρχεται σε αποκλειστικότητα απο την Cosmote. Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται online στο site της Cosmote και περιμένει τους ενδιαφερόμενους να την συμπληρώσουν.

To νέο υπερκινητό της HTC έρχεται με επεξεργαστή 1.5GHz quad core, οθόνη 4,7 ίντσες Super LCD με ανάλυση 1280 x 720 pixels, μνήμη 32GB. Τα μάτια του One X απαρτίζουν μία κάμερα 8 megapixels με LED flash και BSI αισθητήρα για νυχτερινές φωτογραφήσεις όπως και μία κάμερα 1.3 megapixels στο μπροστινό μέρος για video calling. Το One X είναι εξοπλισμένο επίσης με HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps, Bluetooth 4.0, WiFi, πυξίδα και μπαταρία 1800mAh.

Για τιμή και ημερομηνία διαθεσιμότητας δεν υπάρχει ακόμη κάποιο στοιχείο.

 

Ανακοίνωση Cosmote για το HTC One X

03/04/2012 | Δελτίο Τύπου

Το εντυπωσιακό HTC One X αποκλειστικά από την COSMOTE

Το εντυπωσιακό HTC One X, το πρώτο 4πύρηνο Smartphone της αγοράς, φέρνει αποκλειστικά* η COSMOTE.Ταχύτατη πλοήγηση στο Internet, καλύτερα γραφικά, αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας, μέσα από μια μεγάλη οθόνη HD 4,7 ιντσών απολαμβάνει ο χρήστης χάρη στο πανίσχυρο 4πύρηνο επεξεργαστή του HTC One X. Η συσκευή διαθέτει κάμερα 8MP για να μπορεί κανείς να βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή ακόμη και όταν τραβάει video. Το HTC One X έχει, επίσης, κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, ενώ προσφέρει και μοναδικό ήχο με την τεχνολογία Beats Audio™, απογειώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την COSMOTE, που σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας.

Το HTC One X μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

*Η αποκλειστικότητα ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία εμπορικής διάθεσης της συσκευής.