Νέο HTC One, με οθόνη 4.7 ιντσών, 1080p και Ultrapixel κάμερα

Marinos 19/02/2013 0
Νέο HTC One, με οθόνη 4.7 ιντσών, 1080p και Ultrapixel κάμερα

Autodesk Product Design Suite Ultimate 2016 32 bit best price, Buy Adobe Acrobat Pro DC mac oem
Το νέο HTC One είναι γεγονός. Η HTC παρουσίασε ένα εντελώς νέο high-end κινητό το οποίο έρχεται να δώσει ένα boost στην αγορά και να αυξήσει τις απαιτήσεις για τις αντίπαλες εταιρίες. Το One έρχεται με οθόνη 4.7″ ιντσών με Full HD 1080p, και 468ppi (pixels per inch). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η οθόνη του HTC One προσπερνάει σε καθαρότητα εικόνας όλα τα κινητά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή εκεί έξω. Ο Snapdragon 600 στο 1.7GHz και η 2GB μνήμη του το βοηθούν να τα βγάλει εύκολα πέρα με το Android Jelly Bean ενώ η χωρητικότητα της εσωτερικής του μνήμης (που φτάνει τα 32GB) είναι υπερ-αρκετή για να αποθηκεύσεις τα πάντα και να τα έχεις μαζί σου on the go.

htc-one

Where can i buy Adobe Acrobat 9 Pro Extended software, Best price Microsoft Word 2013 64 bit
To NFC και το Bluetooth 4.0 βρίσκονται εκεί, έτοιμα να πραγματοποιήσουν τις συνδέσεις του HTC One με τον έξω κόσμο όπως ακριβώς μπορεί να κάνει με τη βοήθεια του WiFi 802.11ac, GPS και GLONASS. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η κάμερα του HTC One ξεπερνάει τα γνωστά features και έρχεται με τεχνολογία Ultrasharp. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα Pixels ακολουθούν μία άλλη θεωρία, μακριά απο αυτήν του “όσο περισσότερα τόσο καλύτερα” και βασίζεται στα “μεγαλύτερα” pixels που μπορούν να μαζεύουν επάνω τους περισσότερο φώς κάτι που ισσούται με καλύτερο φωτισμό = καλύτερη εικόνα. Το HDR Video Recording είναι πραγματικότητα στο HTC One και έτσι μπορείς με αυτό να καταγράφεις video με την καλλιτεχνική πινελιά που δίνει η τεχνολογία HDR.

HTC-ProductDetail-Hero-slide-03

How to buy Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium mac 64 bit oem, Download Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 32 bit
Ακουστικά, το νέο HTC One μάλλον θα σας “κουφάνει” μιας και χρησιμοποιεί δύο μπροστινά ηχεία τα οποία υποστηρίζονται απο έναν μίνι ενισχυτή. Ακόμα ένα νέο πλεονέκτημα του HTC One είναι το νέο HTC Sense που ξεφεύγει απο αυτό που ξέραμε ως σήμερα. Η HTC φαίνεται πως ακολουθεί σχεδιαστικά την εποχή, μιας και το νέο HTC Sense (γραφικό περιβάλλον του κινητού) έρχεται με μεγάλες ευδιάκριτες minimal εικόνες και απλά γραφικά, κάτι που κάνουν ανάλαφρη την όλη εμπειρία.

HTC-ProductDetail-Hero-slide-05

Where to buy Solidworks 2010 Premium 32 bit, Buy CA Erwin Process Modeler r7.3 32 bit
Φτάνοντας στο θέμα “τιμή” θα πρέπει να πούμε πως δεν έχει γίνει γνωστή (ακόμη). Αυτό που ξέρουμε είναι πως οι πωλήσεις θα λάβουν μέρος σε 80 χώρες (μέσα σε αυτές και η Ελλάδα) και θα ξεκινήσουν σε μία εβδομάδα απο τώρα. Ας ελπίσουμε πως η τιμή του θα κάνει το HTC One αρκετά προσιτό σε όλους μας.