Δύο υπολογιστές το δευτερόλεπτο πουλάει η Hewlett-Packard!

Marinos 28/09/2010 0
Δύο υπολογιστές το δευτερόλεπτο πουλάει η Hewlett-Packard!

Σε μία παρουσίαση του Techcrunch (Disrupt) o Todd Bradley, Executive Vice President της HP όσων αφορά το Personal Systems Group έριξε φώς για τους τρελούς αριθμούς πωλήσεων που πετυχαίνει η Hewlett-Packard μέσω των υπολογιστών της. Ο Bradley λέει πως είναι ο υπεύθυνος για ένα ποσό των $40+ δισ. εσόδων της εταιρίας που τρέχει για την HP και όσο πάει μεγαλώνει. Σε καιρούς διστοκίας, φαίνεται πως οι μεγάλες εταιρίες πληροφορικής δεν λυγίζουν και απεναντίας αυξάνουν τις πωλήσεις τους και για όλο αυτό φυσικά είναι οι εποχές που ζούμε οπου ο υπολογιστής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εμπορίου.

Ο Bradley προσθέτει πως κάθε ώρα που περνάει, η HP κερδίζει $4 εκ. μόνο απο πωλήσεις υπολογιστών με τις αναλογίες να δείχνουν πως πωλούνται 2 υπολογιστές κάθε ένα δευτερόλεπτο! Το μέγεθος απο μόνο του είναι τρελό, αν σκεφτούμε πως πέρα απο τους υπολογιστές, η HP έχει μία πληθώρα προϊόντων.

Έτσι εξηγούνται φυσικά και οι εξαγορές εταιριών απο την Hewlett-Packard, όπως για παράδειγμα αυτή της 3PAR με $2,4 δις και αυτή της Palm με $1.3 δις μόνο αυτή τη χρονιά.

[via]