Το Hotmail φεύγει, το Outlook.com έρχεται!

Marinos 01/08/2012 3
Το Hotmail φεύγει, το Outlook.com έρχεται!

Discount Microsoft Office OneNote 2010 64 bit oem
H Microsoft θέλει να μετατρέψει τα πάντα επάνω στον πλανήτη σε Tiles και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Το design είναι φοβερό, ο minimal χαρακτήρας των Windows 8 που έρχονται είναι απίστευτος και το Hotmail.com ξαφνικά γίνεται Outlook.com και δίνει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση σε αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα σαν Microsoft Mail Services.

GraphiSoft ArchiCAD 18 mac 64 bit download
Το Outlook.com έρχεται με ένα νέο σχεδιαστικά look που μας προτρέπει όπως είπαμε στα..Tiles των Windows 8. Με ένα απλό και Minimal design η Microsoft θέλει να περάσει σε όλο τον κόσμο τον νέο χαρακτήρα της που είναι απλός, λιτός και απέριττος. Ούτως ή άλλως το hotmail είχε μαζέψει κάποιες κακές κριτικές τον τελευταίο καιρό και η Microsoft θέλει να ανανεώσει τις υπηρεσίες της και να γίνει ένας απο τους βασικούς παίκτες στον χώρο αυτό διορθώνοντας παράλληλα και όποια προβλήματα υπήρχαν.

Cheap Corel VideoStudio Ultimate X6 64 bit software
Θα δείτε πως στο νέο outlook.com οι “Windows Live” ονομασίες μας αποχαιρετούν και τη θέση τους καταλαμβάνει η ονομασία People (για το Windows Live Contacts) και το Live Calendar γίνεται απλά “Calendars”. Tα νέα χαρακτηριστικά του Outlook.com φέρνουν νέα εξελιγμένη τεχνική μπλοκαρίσματος Spam Mail, ενσωμάτωση των Facebook, Twitter, Linkedin και άλλων κοινωνικών δικτύων στη σελίδα που βλέπετε τα emails σας, δυνατότητα κλήσεων μέσω Skype αλλα και ένα εξελιγμένο stylish περιβάλλον που είναι παραμετροποιήσιμο και μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Cheap Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2013 32 bit software
Για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό email με μορφή “username@outlook.com” μπορείτε να μεταβείτε εδώ και τώρα στο Outlook.com

 

[photos]


 • Πέτρος Παπαγεωργίου

  Microsoft Office 2003 Professional 32 bit best price
  Άλλαξε εντελώς το (παλιό) hotmail. Το απλό design που έχουν δημιουργήσει οι γραφίστες της Microsoft πηγαίνει γάντι στην εποχή που ζούμε. Ένα μεγάλο μπράβο στην Microsoft!

 • emmanouela

  Cheapest Microsoft Office 2007 Standard 64 bit oem
  εγω θα ηθελα να ρωτησω πως θα συνδεσω το πληκτρο π εχει ο υπολιστης μου με το μειλ μ.παλια το πατουσα κai μου ανοιγε το hotmail.τωρα μου λεει οτι δεν ειναi δυνατη η συνδεση στο microsofg exhcange

  • dailyfixgr

   Get Autodesk AutoCAD LT 2011 32 bit
   Εμμανουέλα, αυτό δεν έχει να κάνει με το Outlook.com αλλά καθαρά με το software του πληκτρολογίου σου. Λογικά πρέπει να έχει κάποιο software απο όπου θα μπορείς να ορίσεις τις λειτουργίες των Hot Keys.