Οδηγός : Πώς να φτιάξεις τον δικό σου Hackintosh!

Marinos 22/07/2013 2
Οδηγός : Πώς να φτιάξεις τον δικό σου Hackintosh!

Kaufen Sie Adobe InCopy CC 2015 64 bit
Hackintosh, ένας τεχνικός όρος που σημαίνει  εγκατάσταση του Mac OS X (όπως αυτό που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σε έναν Mac) σε ένα απλό, συμβατικό…PC, ναι, στο δικό σου PC. Μπορεί λοιπόν κάποιος να εγκαταστήσει το δημοφιλέστατο Mac OS X λειτουργικό (που για όσους δεν γνωρίζουν, πατάει επάνω στο Unix) και να το χαρούν όπως ακριβώς το χαίρεται κάποιος που έχει αγοράσει έναν Apple Mac Pro ή Macbook Pro (κάποιες φορές, ανάλογα με το σύστημα, ίσως να το χαρεί και καλύτερα); H απάντηση είναι πως σίγουρα μπορεί και πλέον πολύ εύκολα και γρήγορα!

How to buy SketchUp Pro 2015 mac 64 bit software
Το θέμα νομιμότητας αυτής της κίνησης (να εγκαταστήσει δηλαδή κάποιος Mac OS X σε υπολογιστή πέραν ενός Apple Mac) είναι κάπως θολό. Απο την πλευρά της η Apple απαγορεύει αυτή την κίνηση, απο την άλλη υπάρχουν νόμοι που “διαψεύδουν” κατα κάποιο τρόπο αυτή την απαγόρευση και μάλλον (απο την ραγδαία αύξηση των Hackintosh Communities) φαίνεται πως η Apple δεν καίγεται και τόσο και ίσως όλο αυτό να της κάνει και καλό στις πωλήσεις τελικά.

Purchase Adobe Fireworks CS6
Πάντως ένα είναι το σίγουρο, πως όποιος προχωρήσει σε αυτό το “ταξίδι” (το οποίο είναι φανταστικό, been there – done that) θα περάσει αρκετές ενδιαφέρουσες ώρες ψαξίματος, πειραματισμού και απόλαυσης. Ειδικά όταν φτάσει στο σημείο που θέλει (να έχει εγκατεστημένο και πλήρως λειτουργικό το Mac OS X στον υπολογιστή του) η ευχαρίστηση θα είναι κάτι παραπάνω απο μεγάλη!

How to buy SmartSound SonicFire Pro 5 Scoring
Ο Tonymacx86 είναι το άτομο που ψάχνεις και το community που κρύβεται πίσω απο αυτόν είναι τα άτομα που θα σε βοηθήσουν να στήσεις έναν πλήρως λειτουργικό, πολλές φορές δυνατότερο (κατα πολύ) απο έναν “Αυθεντικό” Mac…Hackintosh PC. Τα παρακάτω links είναι ο δρόμος σου και εμείς σου ευχόμαστε καλό ταξίδι. 😉

Διάβασε τους όρους του tonymacx86 Community.

O πιο απλός οδηγός εγκατάστασης Mac OS X σε PC.

Λίστα με συμβατό hardware. Εδώ ψωνίζουμε hardware συμβατό με Mac OS X.

Search. Ό,τι ακριβώς σημαίνει η λέξη. Ψάξε τα πάντα στο Community.

Activity Stream. Μάθε πώς λειτουργεί το forum, μάθε τα μέλη.

Tonymacx86 Wiki. Μάθε τους τεχνικούς όρους περι Hackintosh.

Adobe photoshop elements 10 mac oem
Ο τρόπος να εγκαταστήσεις Mac OS X στον υπολογιστή σου, ποτέ δεν ήταν τόσο απλός. Καλή επιτυχία. 🙂

 

[via]


 • Lefteris SomniusX

  Where can i buy Acronis True Image Home 2010 64 bit
  community δεν είναι μόνο TonyMac, βασικά είναι ο πιο εμπορικός του είδους.. να αναφερθούν myHack που κάνει απίστευτη δουλειά και σαφώς μακριά δια ροπάλου από διανομές, τα “ετοιματζήδικα”

  • dailyfixgr

   Get Corel WordPerfect Office X7 oem
   Έχεις δίκιο, υπάρχει το myHack (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει άριστα), υπάρχει το Hackintosh.com και πολλά άλλα forums. Απλά το tonymacx86 έχει τον πιο απλό τρόπο εγκατάστασης Mac OS X σε PC και είνια πιο…”straight forward”. Έχεις δίκιο που επισημαίνεις το θέμα με τα “ετοιματζήδικα”