Επιτέλους, Google Street View και στην Ελλάδα!

Marinos 27/11/2013 0
Επιτέλους, Google Street View και στην Ελλάδα!

Buy Adobe Flash Builder 4.5 for PHP 32 bit, Where can i buy Adobe Creative Suite 3 Web Premium 32 bit oem, Purchase Capture One Pro 7 mac oem
Μετά απο 5 ολόκληρα χρόνια, η ελληνική υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων μαλάκωσε και ήρε τις ενστάσεις της σχετικά με τα προβλήματα που τυχόν θα προέκυπταν με το Google Street View στην Ελλάδα και έτσι πήρε την απόφαση να ανάψει το πράσινο φως στην Google (με τον νόμο ΑΡ.136/2013) ωστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος μιας και η Ελληνική Αρχή ήταν αρκετά αρνητική και σκεπτική με τους φόβους να αποτυπώνονται στο πώς οι εικόνες του Google Street View θα επηρέαζαν τις ζωές και τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων πολιτών.

Adobe audition cs6 download, Best price Sony DVD Architect Pro 5 software, Discount Adobe SoundBooth CS5 software
Η αλήθεια είναι ότι τα προσωπικά μας δεδομένα μόνο ασφαλισμένα δεν είναι (πολλές οι αποδείξεις) οπότε και το Google Street View δεν νομίζω να κάνει και τόσο κακό. Μάλιστα στο παρελθόν έχει γίνει και χρήση του Google Maps (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) για τον έλεγχο για τις πισίνες και τα αυθαίρετα στην Αττική.  Η Google απο την πλευρά της δεσμεύθηκε πως θα θολώσει τα πρόσωπα και τις πινακίδες που θα “δούν” οι κάμερές της και αν το θέλει κάποιος θα μπορεί να κάνει ένσταση και να απαγορέψει στην Google να δείχνει την ιδιοκτησία του (πρόσοψη σπιτιού, αυτοκίνητο). Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μία αίτηση απο τον ενδιαφερόμενο και έπειτα η Google μέσα σε 5 ημέρες θα πρέπει να έχει θολώσει τα σημεία αυτά.

Kάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν…