Φωτογραφία πτώματος στους δρόμους της Βραζιλίας βρέθηκε μέσω του Google Street View

Marinos 03/10/2010 0
Φωτογραφία πτώματος στους δρόμους της Βραζιλίας βρέθηκε μέσω του Google Street View

How to buy SketchUp Pro 2016 mac oem, Purchase Adobe Acrobat XI Pro Student and Teacher Edition mac 32 bit
Χθές έγινε η πρεμιέρα του Google Street View στη Βραζιλία, αλλα γενικά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο περίμενε η εταιρία της Google. Η κάμερα της Google έπιασε στον φακό της δύο φωτογραφίες νεκρών ανθρώπων στους δρόμους της Βραζιλίας και ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα της Google πιάνει στο φακό της ένα πτώμα, τουλάχιστον την πρώτη φορά η υπόθεση με το υποτιθέμενο “πτώμα” κατέληξε σε happy end μιας και το “πτώμα” ανήκε σε ένα μικρό κορίτσι το οποίο (όπως λέει) έκανε πλάκα στους φίλους και συγγενείς της και το οποίο αμέσως με το που έφυγε το αυτοκίνητο της Google απλά…σηκώθηκε. Αυτή τη φορά όμως οι φωτογραφίες ήταν αληθινές και τα πτώματα επίσης.

Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium mac 64 bit software, Where can i buy Apple Aperture 3 software
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Avenida Presidente Vargas στο Rio De Janeiro, ενω η δεύτερη φωτογραφία που ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί αν είναι αληθινή ή όχι, τραβήχτηκε στο Beli Horizonte στο Minas Gerais. Όπως θα περιμένατε, η Google ζητάει απο όλο τον κόσμο, πως αν τύχει να βρούν παρόμοια φωτογραφία να την αναφέρουν μέσω του link “Report a Problem” που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας του Google Street View. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε την Google να αναφέρει το συμβάν στις αρχές και φυσικά να καθαρίσει αμέσως το Google Street View απο τέτοιες εικόνες.

Where can i buy Microsoft Office 2010 Home and Student Family Pack 64 bit software, Where to buy Adobe After Effects CS5 mac 64 bit software
Πάντως αίσθηση κάνει το θέμα πως ενώ η Βραζιλία έχει υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, αυτή η φωτογραφία (φήμες λένε) πως είναι απο τροχαίο ατύχημα με μηχανή και όχι απο φόνο.

[via]