Η Google αντιδρά στους αντι-ομοφυλοφιλικούς 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες

Odysseas 08/02/2014 0
Η Google αντιδρά στους αντι-ομοφυλοφιλικούς 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες

Cheapest Corel PDF Fusion oem, Discount Apple Mac OS X 10.5 Leopard Server oem
Τα doodles της Google έχουν γίνει πλέον παράδοση, ειδικά σε μεγάλα γεγονότα όπως αυτό των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Φέτος όμως, αντί να αρκεστεί σε χαριτωμένες φιγούρες, θέλησε να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα προς την Ρωσία. Το doodle σχηματίζει τα χρώματα του ουράνιου τόξου και συνοδεύεται από το εξής απόσπασμα του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη.

Where to buy Steinberg Cubase 4 64 bit oem, Apple Mac OS X 10.6 Snow Leopard software
Ο αθλητισμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται, χωρίς να υφίσταται διακρίσεις και με βάση το Ολυμπιακό πνεύμα, που απαιτεί αμοιβαία κατανόηση στο φρόνημα της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας.

Cheap Microsoft Office 2008 mac 64 bit, Where to buy Microsoft Visual Studio Premium 2012 32 bit software
Είναι ξεκάθαρο οτι η Google  αντιτίθεται στην ρατσιστική στάση της διοργανώτριας χώρας προς τους ομοφυλόφιλους. Η Ρωσία έχει εκφράσει πολλές φορές αυτή τη στάση και δεν δίστασε να συνεχίσει την τακτική της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. O πρόεδρος του Human Rights Campaign ζήτησε και από τους υπόλοιπους χορηγούς των αγώνων να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Now it’s time for each and every remaining Olympic sponsor to follow their lead. The clock is ticking, and the world is watching.

Get Autodesk AutoCAD LT 2011 oem, Get Adobe Acrobat XI Pro software
Αντίθετα η Google προτίμησε να μην δηλώσει τίποτα, αφήνοντας την εικόνα να περάσει το μήνυμα.

[via]