Σύνεφφα μεταξύ Google και Microsoft ?

Marinos 10/06/2010 0
Σύνεφφα μεταξύ Google και Microsoft ?

Buy Kolor Autopano Giga 3 64 bit oem, Buy Microsoft Office Standard 2016 32 bit
Google και Microsoft φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν χέρι-χέρι καθώς υπήρξε θέμα με την ασφάλεια της πρώτης μετά απο επίθεση που δέχτηκε απο την Κίνα. Το πρόβλημα βρέθηκε σε αρκετούς υπολογιστές με εγκατεστημένο τον Internet Explorer 6 και αφορούσε σε μία “τρύπα” του κώδικα που άφηνε περιθώριο σε κάποιον, να μπεί στον υπολογιστή και να τρέξει οποιοδήποτε unauthorized πρόγραμμα ήθελε, πηγαίνοντας τον χρήστη σε ένα tricky website οπου και έτρεχε το script αφήνοντας τον υπολογιστή στα χέρια του επίδοξου hacker.

Buy Adobe Creative Suite 6 Design Standard 64 bit software, Cheap Windows Server 2012 Essentials 64 bit
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google, θα γυρίσει όλα τα συστήματά της σε Mac ή Linux και θα αφήνει τους υπαλλήλους να τρέχουν Windows μόνο σε laptops και μάλιστα αφού έχουν πάρει την άδεια απο υψηλόβαθμα στελέχη.Και μόνο το σχόλιο που έγινε απο την πλευρά της Google τα λέει όλα :

Cheap Windows 10 Enterprise oem, Best price Microsoft Office Home & Student 2016 oem
“We’re not doing any more Windows. It is a security effort,” said an employee at Google. “Linux is open source and we feel good about it,” said the employee. “Microsoft we don’t feel so good about.”

Cheap Autodesk AutoCAD 2014 oem, Cheapest Avid Media Composer 8 64 bit
Eπίσης, η πολιτική της Google πλέον, είναι οι υπάλληλοί της να τρέχουν προϊόντα της όπως Google Chrome για browser αλλα ακόμα και Google OS!

Πάντως μου φαίνεται πολύ παράξενο, που μία εταιρία τόσο μεγάλη όσο η Google, άφηνε τους υπολογιστές της να τρέχουν Internet Explorer 6. Δεν είναι?.. Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω απο αυτό.. ?

.
(via)