Το Google Maps στο Android αλλάζει!

Marinos 11/07/2013 0
Το Google Maps στο Android αλλάζει!

Buy Micromat TechTool Pro 6 mac 64 bit
Ποιός δεν γνωρίζει το Google Maps; Κανείς. Όλοι μας έχουμε “κάνει βόλτες” στους χάρτες της Google απο τον υπολογιστή μας, το tablet αλλά και το κινητό. Το τελευταίο μάλιστα, το Google Maps for Mobile θα αλλάξει σε λίγο καιρό μιας και η Google θα πλασάρει το νέο της update (για συσκευές με Android 4.0.3+) μέσω του Google Play και οι αλλαγές θα είναι φυσικά προς το καλύτερο (με εξαίρεση μία).

Best price adobe incopy cs4
Τί φέρνει το νέο Google Maps for Android; Νέο interface μιάς και πλέον οι χρήστες της Android πλατφόρμας θα έχουν στην οθόνη του smartphone τους εικόνα αντίστοιχη με αυτή που έχουν οι χρήστες του iPhone (στο iOS) κάτι που αμέσως το κάνει πιο ελκυστικό. Πέρα όμως απο τις αλλαγές στην σχεδίαση, το νέο Google Maps φέρνει ενημερώσεις για την κυκλοφορία και το μποτιλιάρισμα των οχημάτων, ενημερώσεις και αναφορές για διάφορα περιστατικά που θα επηρεάσουν την κυκλοφορία όπως και αναδρομολόγηση σε real-time. Οι πρώτες δύο λειτουργίες βέβαια -δυστυχώς- δεν θα είναι διαθέσιμες για την χώρα μας (ακόμα τουλάχιστον).

Windows 8.1 Pro 64 bit oem
Μέσα στις αλλαγές του νέου Google Maps for Android υπάρχει και η “Eξερεύνηση” μέσω της οποίας μπορούμε να βρούμε διάφορα μέρη τριγύρω μας για να φάμε, να πιούμε ποτό, να κάνουμε ψώνια και άλλα τέτοια καλά όπως μόνο η Google μας έχει συνηθίσει. Φυσικά μέσα σε όλα θα υπάρχει και το αντίστοιχο feedback που αμέσως κάνει την ζωή μας ευκολότερη.

Download Microsoft Office 2010 Home and Business software
Η εξαίρεση (προσωπική μου γνώμη) για την οποία μίλησα πριν, είναι η κατάργηση των Offline χαρτών κάτι που σημαίνει πως ο χρήστης θα χρειάζεται να έχει παντού και πάντα σύνδεση στο Internet (και κατ’επέκταση…χρέωση).

Download Adobe Acrobat X Pro 64 bit
Περιμένετε λίγες μέρες για να λάβει και το δικό σας smartphone την νέα έκδοση του Google Maps για Android απολύτως δωρεάν.