Το Google UK διέγραψε προσωπικά δεδομένα χρηστών, τουλάχιστον έτσι λέει

Marinos 27/12/2010 2
Το Google UK διέγραψε προσωπικά δεδομένα χρηστών, τουλάχιστον έτσι λέει

Cheapest Autodesk AutoCAD 2013 32 bit
Η Google UK μετά απο εντολή του Επιτρόπου Πληροφοριών στη Βρετανία, διέγραψε οριστικά προσωπικά δεδομένα που είχε συλλέξει μέσω του Google Street View αλλα και μέσω του site της Google στην Αγγλία όπως usernames, emails, passwords κτλ. με τα τελευταία να έχουν διαγραφεί απο τον περασμένο Νοέμβριο. Πέρα όμως απο την απλή διαγραφή των δεδομένων (που βέβαια περιμένουμε να επιβεβαιωθεί απο την εταιρία Stroz Friedberg η οποία έχει τεθεί σε θέση να επαληθεύσει τη διαγραφή στα συστήματα της Google) o Επίτροπος έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την στάση του και την μή τιμωρία της Google σε αυτό το παράπτωμα, δλδ. να κρατάει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεση των ανθρώπων αυτών όπως έγινε για παράδειγμα στον Καναδά. Θέλει πολύ συζήτηση το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουν πλέον οι πολυεθνικές εταιρίες μέσω Internet, λόγω περισσότερο της δυσκολίας ελέγχου προς αυτές τις εταιρίες αλλα και των οικονομικών συμφερόντων κατα τη γνώμη μου…

[via]


 • dk

  How to buy Autodesk Maya 2015 mac 64 bit
  Εξαρτάται από το περιεχόμενο ,το κείμενο αλλά και την πρόθεση που έχει όταν κάποιος δημοσιεύει στο διαδίκτυο ένα κείμενο.
  Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις ,ούτε σκοπό την ενημέρωση.
  Τι γίνεται όταν συγκεκριμένες αναρτήσεις ως δημοσίευση αλλά και ως περιεχόμενο, συγκροτούν αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης κάποιου?
  Είναι σωστό να βρίζει και να κακολογεί κάποιος διαταραγμένος και να θίγει την ανθρώπινη αξία χωρίς να υπάρχει μηχανισμός προστασίας και αφαίρεσης αυτών των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων?
  Είναι σωστό να προωθούν και να εκμεταλλεύονται κάποιοι ένα μέσο όπως το διαδίκτυο για εγκληματικές πράξεις όπως η παιδεραστία κλπ ?

  Best price Autodesk AutoCAD Architecture 2011 software
  Φυσικά οι ίδιοι οι χρήστες της πληροφορίας αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για την ουσιαστική χρήση του διαδικτύου ως ελεύθερο ενημερωτικό μέσο θα πρέπει να περιορίσουν αυτά τα φαινόμενα. Ώστε να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι χρήστες και η χρήση ενός πραγματικά δημοκρατικού και ελεύθερου μέσου ενημέρωσης και διάχυσης της πληροφορίας όπως είναι το διαδύκτιο..

  Discount Adobe Audition 3 software
  Πιστεύω λοιπόν ότι όλοι θα πρέπει να ακολουθούμε κάποιους κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο ειδικά όταν παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα τρίτων *ή προσβάλλεται η προσωπικότητα, η τιμή και η υπόληψη και η αξία του ανθρώπου, καθώς μια ηλεκτρονική σελίδα μπορεί να αναγνωσθεί, τόσο στην χώρα από όπου ξεκίνησε το όποιο δημοσίευμα όσο και στο εξωτερικό.
  Όταν συγκεκριμένες αναρτήσεις ως δημοσίευση αλλά και ως περιεχόμενο, συγκροτούν αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης κάποιου θα είναι καλό για όλους μας να σταματούν και να μην αναπαράγονται.
  Προσωπικά θεωρώ ότι όταν ένα σίτε ή μπλόγκ σέβεται τους αναγνώστες του προσέχει ιδιαιτέρα αυτούς τους κανόνες.
  Έτσι ξεχωρίζουν οι έγκυροι ιστιοχώροι από τα junk site. Εκεί βρίσκεται η διαφορά οι πρώτοι σέβονται τον χρήστη – αναγνώστη τους ενώ οι δεύτεροι απλά χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μέσο (ιδιαίτερα …com )για “ασυλία” στην τέλεση αξιοποίνων πράξεων.

  Purchase Microsoft Office 2007 Professional 64 bit
  Άρα εξαρτάται από εμάς ως χρήστες αλλά και φυσικά από τους διαχειριστές των σίτε και λιγότερο από τις μηχανές αναζήτησης να προστατεύσουμε το χώρο μας. Προϋπόθεση να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον αναγνώστη – χρήστη.

  Get Sony Vegas Pro 13 32 bit
  *Τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους Νόμους) και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες….

 • UltraX

  Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Ήσουν κατατοπιστικότατος.