Ο Google Chrome έχει πλέον και ενσωματωμένο PDF Viewer!

Marinos 05/11/2010 0
Ο Google Chrome έχει πλέον και ενσωματωμένο PDF Viewer!

Cheap Corel Painter X oem, Solidworks 2010 Premium 32 bit oem
Όσοι δουλεύετε πολύ τον Google Chrome, θα έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα πως για να διαβάσετε εκείνο το μικρό PDF αρχείο που βρήκατε κάπου εκεί έξω, στο internet, θα έπρεπε να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μία third party εφαρμογή ή ένα plugin με το οποίο θα μπορούσατε να κάνετε την ανάγνωση εκείνου του καταραμένου αρχείου πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος χαμένος, περισσότερες διεργασίες απο τον browser για να ανοίξει το PDF, το “λευκό PDF effect” που έχει τύχει σε όλους μας και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού είναι εκείνο το…τιμημένο αρχείο PDF και άλλα πολλά που αποτελούν μία απειλή για το νευρικό μας σύστημα.

How to buy Adobe Photoshop CS4 Extended, Where can i buy Roxio Toast 11 Titanium
Τώρα όμως, σύμφωνα με το Google Chrome Blog και τον “Googler” John Abd-El-Malek ο Google Chrome θα έρχεται με ενσωματωμένο PDF Viewer :

“To open a PDF document, you’d typically need to install additional software or browser plug-in in order to view it in a web browser.”

και :

How to buy Micromat TechTool Pro 7, Cheap CorelDRAW Graphics Suite X7 32 bit software
“With the integrated Chrome PDF viewer now available in Chrome’s beta, you can open a PDF document in Chrome without installing additional software. The PDF document will load as quickly and seamlessly as a normal web page in the browser.” [Emphasis ours.]

How to buy SplitWorks 2014 software, Cheap CorelDRAW Graphics Suite X4 SP2 software
Αυτό δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση πως η Google θα φάει κομμάτι απο την πίττα που έχει μέχρι τώρα η Adobe (με τον Acrobat Reader), έτσι κι αλλιώς οι δυό τους τα βρίσκουν πολύ καλά με άλλους τρόπους (όπως με το γεγονός πως ο Flash Player 10.1 έγινε download απο 1 εκατομμύριο κατόχους Android κινητών σημειώνοντας ρεκόρ). Το θέμα είναι πως η Google προσπαθεί (εκεί που οι “άλλοι” δεν φαίνεται να αγχώνονται) στο να γίνει το Internet πιό γρήγορο, πιό ελαφρύ και πιό υγιές!

Το μόνο … κακό σε αυτή την ιστορία, είναι πως τη δυνατότητα αυτή, την έχει αυτή τη στιγμή μόνο ο Google Chrome beta, δηλαδή όσοι έχετε την non-beta έκδοση, δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα πρέπει να κατεβάσετε την νέα έκδοση beta του ταχύτατου browser.

[via]