Φήμες: Η Google αγοράζει την Groupon; (updated: ήταν λίγα τα 2,5 και χτυπάει τα 6 δισ. η Groupon!)

Marinos 29/11/2010 0
Φήμες: Η Google αγοράζει την Groupon; (updated: ήταν λίγα τα 2,5 και χτυπάει τα 6 δισ. η Groupon!)

Buy IMAGENOMIC Portraiture 2 for Adobe Photoshop mac 64 bit software, Autodesk Quantity Takeoff 2013 software
Σύμφωνα με φήμες, φήμες όμως που προέρχονται απο αρκετά έγκυρη πηγή, το Vatornews (που έχει αρκετά στοιχεία για αυτή την υπόθεση), η Google είναι έτοιμη να αγοράσει την Groupon, μία απο τις πιό κερδοφόρες σελίδες στο internet η οποία έκανε το μπαμ τον Νοέμβριο του 2008 με αντικείμενο τις τοπικές αγοραπωλησίες (local deals) και που σίγουρα μέχρι τώρα θα έχει τύχει να βρεθείτε μπροστά απο μία διαφήμισή του. (πολλές διαφημίσεις απο το Groupon τρέχουν και σε αυτό εδώ το blog) για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $2.5 δισεκατομμύρια.

Cheapest Sony Movie Studio Platinum 13 32 bit software, Purchase Nik Software Complete Collection 2014 oem
Το Groupon δείχνει να έχει πιάσει μία ξέφρενη ανοδική πορεία και απολαμβάνει τζίρο που ανέρχεται στα $50 εκ. μηνιαίως παρακαλώ! Μέσα στις σελίδες του Groupon μπορείτε να βρείτε και να κλείσετε deals που αφορούν ένα πολύ μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και αγορών, απο ψηφιακές μηχανές και ρούχα, έως spa, μασάζ και φοβερές τιμές σε κάποιο απο τα μεγαλύτερα τοπικά εστιατόρια για τιμές κάτω του κόστους. Οι έμποροι, βλέποντας αυτή την επιτυχία ζυγώνουν όλο και πιό κοντά στο Groupon αλλα και σε άλλες εταιρίες που μοιάζουν πολύ με το Groupon και φυτρώνουν εδώ κι εκεί σαν τα μανιτάρια, κερδίζοντας…πολλά.

Where can i buy ZoneAlarm Internet Security Suite 8, How to buy Adobe Dreamweaver CS6 64 bit
Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να την αγοράσει και η Yahoo χωρίς επιτυχία για $2-3 δισεκατομμύρια. Η Groupon πιστεύει (πάντα σύμφωνα με τη φήμη) πως μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα κάτω απο την προστασία και την δύναμη του Google και έτσι δεν είναι απίθανο στο άμεσο μέλλον να έχουμε και επίσημα τον γάμο των δύο εταιριών.

Cheap Nero 9 Reloaded, Best price Autodesk AutoCAD LT 2012 oem
Αλήθεια, εσείς έχετε δοκιμάσει να αγοράστε κάτι απο το Groupon ή αλλες παρόμοιες εταιρίες; Προσωπικά έχω κλείσει αρκετά deals μέσω του Groupon αλλα και του GoldenDeals και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος!

Update : Σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ παγκοσμίως, τελικά η Google είναι έτοιμη να δώσει $6 δισεκατομμύρια για να αγοράσει την Groupon. Αυτή η αγορά (έτσι και πραγματοποιηθεί) θα είναι μία απο τις μεγαλύτερες και εξυπνότερες κινήσεις του Αμερικανικού κολοσσού)

[via]