Εντόπισε το κινητό σου μέσω του Android Device Manager!

Marinos 08/08/2013 0
Εντόπισε το κινητό σου μέσω του Android Device Manager!

Best price Autodesk Inventor LT 2016 64 bit software, Cheap iExplorer 3 mac 64 bit oem
Μέχρι σήμερα, όσοι είχαν Android smartphone, “ζήλευαν” τους φίλους τους με iPhone οι οποίοι απολάμβαναν δωρεάν την υπηρεσία Find My Phone απο την Apple με την οποία μπορούσαν να βρούν το κινητό τους σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Βέβαια υπάρχουν ένα σωρό third party εφαρμογές οι οποίες “βρίσκουν” το smartphone σου και έχουν πάρα πολλές ακόμα επιλογές, με τα Cerberus και Prey να ξεχωρίζουν.

Purchase Autodesk AliasStudio 2009, Adobe Framemaker 9 software discount
Fear no more, μιας και η Google επιτέλους εισάκουσε τις προσευχές σου και δίνει την δυνατότητα μέσω του Android Device Manager να βρείς σε δευτερόλεπτα που βρίσκεται το  Android smartphone σου. Βέβαια οι δυνατότητες δεν φτάνουν αυτές των third party εφαρμογών που είπαμε προηγουμένως, όμως μπορούμε να πούμε πως είναι μία τίμια λύση για κάποιον που δεν θέλει να δώσει χρήματα για να αγοράσει μία τέτοιου είδους εφαρμογή.

How to buy Acronis True Image 11 Home 32 bit, Autodesk AutoCAD 2015 discount software
Η Google μπαίνοντας σε αυτό εδώ το website σου δίνει την δυνατότητα (πέρα του να βρείς που βρίσκεται το κινητό σου) να το κάνεις να χτυπήσει με το ringtone που έχεις βάλει αλλά και να σβήσεις όλα του τα περιεχόμενα remotely (σε περίπτωση κλοπής). Όμορφα πράγματα απο την Google που άργησε αλλά τελικά έδωσε αυτή την τόσο χρήσιμη υπηρεσία στους χρήστες του Android.

[via]