Νέες “Sandy Bridge” motherboards απο την Gigabyte

Marinos 01/11/2010 0
Νέες “Sandy Bridge” motherboards απο την Gigabyte

Adobe Flash Builder 4.5 for PHP 32 bit software, How to buy Apple iLife 08 mac 64 bit
Η Gigabyte προχώρησε στην ανακοίνωση των νέων της motherboards που κατασκευάστηκαν για να φιλοξενήσουν πάνω τους έναν απο τους επερχόμενους Intel Sandy Bridge επεξεργαστές. Τρία είναι τα motherboards που ανακοινώθηκαν και έδωσαν στην δημοσιότητα κάποιες εικόνες για preview, το Gigabyte P67A-UD3R, P67A-UD3 και το H67MA-UD2H οπου και τα τρία είναι εξοπλισμένα με το Intel 6-series chipset για LGA 1155 επεξεργαστές όπως και USB 3.0 υποστήριξη αλλα και SATA 6Gbps διαύλους για αντίστοιχους SATA3 δίσκους. Ακόμα, τα motherboards αυτά διαθέτουν και υποστήριξη για CrossFireX.

How to buy Autodesk Alias AutoStudio 2016 software, Discount adobe indesign cs55 mac
Τα τρία motherboards απο την Gigabyte χρησιμοποιούν το Ultra Durable 3 design με διπλά (twin-copper) PCB για καλύτερες θερμοκρασίες και σταθερότητα και είναι ένα ATX motherboard. Οι USB θύρες που διαθέτουν είναι ενισχυμένες σε ηλεκτρική ενέργεια και είναι έτοιμα να χορτάσουν και τις πλέον ενεργοβόρες USB συσκευές (όπως το iPad για παράδειγμα). Το P67A-UD3R έρχεται με μαύρο ματ PCB, δύο PCI-e x16 slots, το γνωστό σε όλους μας DualBIOS της Gigabyte αλλα και τέσσερις DDR3 θέσεις για μνήμες. Το P67A-UD3 έρχεται με μπλέ PCB και πάνω κάτω μοιάζει με το P67A-UD3R. Τέλος το H67MA-UD2H το οποίο είναι ένα micro-ATX motherboard με λιγότερες PCIex slots αλλα πoλύ καλύτερο connectivity όπως HDMI, D-Sub, DisplayPort και DVI για αρχή, μαζί με integrated Intel HD κάρτα γραφικών. (το H67MA-UD2H αν τιμολογηθεί έξυπνα βάζω στοίχημα πως θα πάει πολύ καλά).

Where to buy ACDSee Pro 4 software, How to buy Adobe Photoshop Elements 6 software
Τα νέα motherboards απο την Gigabyte αναμένονται στις αρχές του 2011 μαζί ίσως με την έλευση των νέων επεξεργαστών Sandy Bridge απο την Intel.