Βίντεο-διαφημίσεις στο Facebook!

Odysseas 14/03/2014 0
Βίντεο-διαφημίσεις στο Facebook!

Cheapest Corel Ventura 10 64 bit software, Cheapest Apple iWork 09 software
Το Facebook ξεκίνησε πιλοτικά το πρόγραμμα Video Ads τον περασμένο Δεκέμβριο με σκοπό να προσφέρει στους διαφημιστές ένα νέο μέσο προώθησης. Το σχέδιο αυτό έχει πλέον πάρει την τελική του μορφή και ξεκινά, σύμφωνα με ανακοίνωση στο site. Οι βίντεο-διαφημίσεις του Facebook φαίνonται αρκετά διαφορετικές από αυτές που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μεγάλα site καθώς δεν θα αποτρέπουν τον χρήστη να παρακολουθήσει το News Feed (όπως στα βίντεο του Youtube).

Microsoft MapPoint 2010 Europe best price, Adobe elearning suite 2 oem
Η μορφή των βίντεο-διαφημίσεων θα είναι εξής. Στην αρχική σελίδα, θα εμφανίζεται ανάμεσα στις δημοσιεύσεις των φίλων, ενα βίντεο χωρίς ήχο. Ο χρήστης μπορεί να το αγνοήσει ή, κάνοντας κλικ επάνω του, να παρακολουθήσει την διαφήμιση σε πλήρη οθόνη με ήχο. Τα βίντεο θα διαρκούν μόλις 15 δευτερόλεπτα και το Facebook θα φροντίσει ώστε η ποιότητα τόσο του περιεχομένου όσο και του κλιπ, να είναι υψηλή.

Where to buy Corel WinDVD Pro 11, Where can I buy Adobe Flash Builder 4.5 software
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο site της, η εταιρία θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να προσεγγίσουν μεγάλο κοινό με την μορφή κινούμενης εικόνας, με παρόμοιο τρόπο όπως στην τηλεόραση. Ταυτόχρονα, οι χρήστες θα γνωρίζουν νέα προϊόντα και θα παρακολουθούν υψηλής ποιότητας διαφημίσεις.

Τα video-ads θα εμφανιστούν στις αρχικές σας σελίδες στους επόμενους μήνες.

[via]