Νέος αέρας έρχεται στο Facebook!

Marinos 08/03/2013 0
Νέος αέρας έρχεται στο Facebook!

Buy Corel Painter X3 64 bit oem, Autodesk AutoCAD LT 2015 mac oem
Το Facebook θέλει να σε κάνει να πείς wow ξανά. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε απο την κίνηση που κάνει να αλλάξει μια και καλή το design και την εμπειρία του Facebook ωστε να μην είναι ποτέ ξανά όπως το ξέραμε. Το design πλέον είναι responsive, πρακτικά αυτό σημαίνει πως το interface του Facebook (η επιφάνεια εργασίας αν θέλετε) θα είναι  το ίδιο απο όπου κι αν κάνετε Log in, είτε αυτό λέγεται iPad, είτε iPhone, Mac, Desktop PC, smartphone κ.ο.κ.

Where can i buy Adobe Acrobat X Suite 32 bit oem, Where can i buy Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium 32 bit
Η εμπειρία αλλάζει με το chat να πηγαίνει αριστερά,  το News Feed να βρίσκεται στη μέση με χώρο για μεγαλύτερες φωτογραφίες και με 4 νέα News Feeds που είναι κατα σειρά τα All friends, Photos, Music και Following. Όλο το στύλ γίνεται καθαρότερο, μοντέρνο και πιό ελκυστικό. Η νεά πλατφόρμα του Facebook θα εκπαιδεύσει ολόκληρο τον κόσμο στην μία και ενιαία εικόνα του. Όλοι απο όπου κι αν κάνουν login παγκοσμίως, απο smartphone, web, tablet, όλοι μα όλοι θα ξέρουν απευθείας πώς να το χρησιμοποιήσουν. Κάτι σαν unify περιβάλλον.

Cheap Intuit QuickBooks Pro 2013 USA Version, Cheap Autodesk 3ds Max Design 2012 64 bit software
Το Facebook βρίσκεται ακόμα σε μελέτες επάνω στο νέο design και οι developers το ετοιμάζουν πυρετωδώς. ¨Οπως γίνεται πάντα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, το Facebook θα ρίξει στην αρχή τους “λίγους” να δοκιμάσουν το νέο περιβάλλον, στη συνέχεια θα καταγράψει συμπεριφορές και αντιδράσεις και στο τέλος θα το δώσει στις μάζες. Αν θέλεις να βρίσκεσαι “εκτός μάζας” και να μπείς στην ουρά των “επιλέκτων” που θα δοκιμάσουν πρώτοι το νέο αυτό περιβάλλον του Facebook, τότε θα πρέπει να μπείς στην αντίστοιχη σελίδα του Facebook και να κάνεις scroll στο τέλος της.