Πώς θα ήταν αν το Facebook και το Twitter ήταν παπούτσια της Adidas;

Marinos 29/11/2010 0
Πώς θα ήταν αν το Facebook και το Twitter ήταν παπούτσια της Adidas;

Πολλές φορές η αγάπη μας για άψυχα αντικείμενα ξεφεύγει απο το νορμάλ και έτσι έχουμε αποτελέσματα σαν κι αυτό. Ο designer, Gerry Mckay (απο την Γλασκόβη) σκέφτηκε πάνω στην τρέλα του να σχεδιάσει δύο ζευγάρια παπούτσια εμπνευσμένος απο τα δύο αγαπημένα του social δίκτυα, το Facebook και το Twitter. Ο Gerry λοιπόν κάθισε και έφτιαξε τα παπούτσια της φωτογραφίας που βλέπετε σκεπτόμενος πώς θα ήταν το Facebook και το Twitter αν ήταν παπούτσια και έβγαλε κατα την προσωπική μου άποψη δύο πολύ όμορφα παπούτσια με πολύ όμορφα χρώματα που εδώ που τα λέμε σίγουρα αρκετοί απο εμάς θα τα αγοράζαμε…!

“Facebook as a brand is increasingly on the rise and I thought it would be interesting to see what it would look like if Adidas also released a limited edition Facebook Superstar, so I worked on my own design of the shoe and this is what I came up with,”

Για όσους είναι έτοιμοι να ψάξουν στο Google για να βρούν τα παπούτσια και να τα παραγγείλουν, θα τους απογοητεύσω μιας και τα συγκεκριμένα παπούτσια Adidas, δυστυχώς, δεν υπάρχουν στο εμπόριο.

(Αφιερωμένο για τους λάτρεις των παπουτσιών της Adidas λοιπόν) 😛

Αλήθεια, σας αρέσουν, θα τα αγοράζατε;

[via]