Ανανεωμένο Facebook 2.0 app για Android, υπόσχεται τρομακτικές ταχύτητες!

Marinos 16/12/2012 0
Ανανεωμένο Facebook 2.0 app για Android, υπόσχεται τρομακτικές ταχύτητες!
  • Ταχύτητα
  • Interface
  • Εμπειρία

Purchase Slysoft AnyDVD HD 7 64 bit, Cheapest Alien Skin Snap Art 4 mac 32 bit
To Facebook 2.0 app για Android είναι εδώ, ανανεωμένο, τόσο που οι Developers της εφαρμογής για το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο μιλάνε για τρομακτικές ταχύτητες που αγγίζουν αλλά και ξεπερνούν μερικές φορές κατά 50% την ταχύτητα φόρτωσης και απόκρισης σε σύγκριση με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Οι φωτογραφίες, το timeline, όλα τα στοιχεία του Facebook 2.0 app κυριολεκτικά πετάνε και έτσι η εμπειρία φυσικά και γίνεται καλύτερη και περισσότερο απολαυστική.

Discount Autodesk Maya 2016 mac oem, Where can i buy Microsoft Visual Studio Ultimate 2013 32 bit
Η αλλαγή που έφερε αυτή τη διαφορά στην ταχύτητα ακουμπάει επάνω στη φιλοσοφία του Facebook app για iOS (που και αυτή έκανε την εμφάνισή της σχετικά πρόσφατα) και είναι φτιαγμένη πάνω σε Native Code και όχι σε HTML5 που φαίνεται πως “αργοπορούσε” τα πράγματα μέχρι τώρα. Περισσότερο Native Coding λοιπόν, λιγότερη HTML5 και αποτελέσματα που φαίνονται κατευθείαν απο την πρώτη στιγμή. Το Interface της εφαρμογής έχει αλλάξει, για την ακρίβεια μιλάμε για ένα νέο Facebook app που έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου απο την αρχή. Για τις νέες πληροφορίες και το τί τρέχει γύρω σου μία μπάρα έχει κάνει την εμφάνισή της για να σε ενημερώνει όταν κάτι νέο “εισέρχεται” στο προφίλ σου.

Cheapest Windows Server 2003 Enterprise R2, Download Apple Final Cut Pro X software
Για να κατεβάσετε το Facebook 2.0 app για Android μπορείτε να επισκεφθείτε το Google Play μέσω Web ή απευθείας μέσω του smartphone σας ή του tablet.