Όροι Χρήσης :

Η συμμετοχή σας στο DailyFix σημαίνει πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε με απόλυτο σεβασμό τους κανόνες ορθής χρήσης. Σε αντίθετη περίπτωση θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος, να επισκεφθείτε ή να συμμετάσχετε στο dailyfix.gr.

Ο administrator διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να :

– Αφαιρέσει σχόλια που δεν συμφωνούν με τους ‘Ορους Χρήσης.
– Αφαιρέσει σχόλια που δεν βοηθούν την ομαλή διεξαγωγή συζήτησης στο dailyfix.gr κατα την κρίση του.
– Διορθώνει τα προσβλητικά σχόλια ή και ακόμη να τα διαγράφει.
– Να κλειδώνει κάποιο άρθρο που κατα την κρίση του δημιουργεί πρόβλημα.

Γενικοί Κανόνες για τα Σχόλια :

– Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.
– Πριν πατήσετε το κουμπί «Αποστολή» σιγουρευτείτε πως το σχόλιό σας είναι 100% διατυπωμένο σωστά κατα την σκέψη σας χωρίς να αλλοιώνεται το θέμα σας.
– Απαγορεύονται τα ίδια (διπλά) σχόλια.
– Τα σχόλια των αναγνωστών εκφράζουν την προσωπική άποψη (και μόνο) του αναγνώστη και σε καμμία περίπτωση δεν εκφράζουν το dailyfix.gr για αυτό το καλύτερο θα ήταν να τεκμηριώνετε τις απόψεις σας όσο καλύτερα μπορείτε.
– Δεν βρίζουμε, δεν δυσφημίζουμε κάποιον άλλο αναγνώστη ή και τον εκάστοτε αρθρογράφο, υπηρεσία, εταιρία και γενικά οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
– Τα σχόλια σας βγαίνουν και έξω απο τα «σύνορα» του dailyfix.gr και εμφανίζονται παγκοσμίως γι’αυτό καλό θα ήταν να προσέχουμε τί γράφουμε.
– Καλό θα ήταν όταν αντιγράφετε αποσπάσματα απο το άρθρο ενός άλλου δικτυακού τόπου, blog, site, ή έντυπου τύπου, να αναφέρετε και την πηγή της πληροφορίας.
– Οι συμμετέχοντες συμφωνούν πλήρως να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.
– Απαγορεύεται ρητώς μηνύματα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο (παράνομο) περιεχόμενο.
– Απαγορεύεται το flaming, δηλαδή εριστικά σχόλια που σκοπό έχουν να φέρουν άλλα μέλη αντιμέτωπα, να προκαλέσουν καυγάδες, αντιδικίες ή άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του dailyfix.gr.
– Απαγορεύονται λέξεις ή φράσεις που προσβάλουν.
– Απαγορεύονται οι διαφημίσεις οποιασδήποτε μορφής.

Σαν χρήστης του dailyfix.gr συμφωνείτε οτι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα σχόλια που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μία βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν θα δημοσιοποιηθούν/αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας και για κανέναν λόγο. Τα μέλη δε, συμφωνούν μέσω των Όρων Χρήσης να μην δημοσιεύσουν προσωπικά στοιχεία κανενός άλλου μέλους για κανέναν απολύτως λόγο. Σε περίπτωση που γίνει αντιληπτή μία τέτοια διακίνηση πληροφοριών τότε η διαχείρηση του dailyfix.gr έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των σχολίων.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του dailyfix.gr

– Το Dailyfix διατηρεί χώρο συνομιλιών στο διαδίκτυο σύμφωνα με τους ειδικούς Όρους Χρήσης που αναγράφονται παραπάνω. Τα μέλη/επισκέπτες του χώρου αυτού οφείλουν να τηρούν τους παραπάνω Όρους Χρήσης και να έχουν καλή συμπεριφορά χωρίς να προβαίνουν σε ανήθικες, παράνομες και υβριστικές διατυπώσεις.
– Το Dailyfix σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατα οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτό το χώρο προσωπικές ιδέες ή και αντιλήψεις.
– Τα μέλη/επισκέπτες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν μέσα απο τα σχόλιά τους.
– Τα μέλη/επισκέπτες είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι των όσων γράφουν σε αυτόν τον δικτυακό τόπο (http://dailyfix.gr)
– To DailyFix και ο ιδιοκτήτης, δεν φέρει καμμία απολύτως ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλεια (έμμεση ή άμεση) ειδική ή επακόλουθη βλάβη οποιουδήποτε τύπου που προέρχεται απο την πλευρά των μελών/επισκεπτών.
– Τα μέλη/επισκέπτες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πληροφορίες που αντλούν απο άλλους διαδικτυακούς τόπους ή απο τον έντυπο τύπο μέσω της πηγής που θα πρέπει να προσθέτουν στο τέλος της πληροφορίας τους.
– Το DailyFix και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων sites τα οποία μπορεί να προσθέτουν (παράνομα) το όνομα του dailyfix.gr μέσω μίας λανθασμένης πληροφόρησης ή/και ενός υβριστικού άρθρου.
– Καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ωστε να μην υπάρχουν ανάρμοστα σχόλια που προκαλούν ζημία.

Λογότυπα – Επωνυμίες κ.α.

Τα λόγότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Το ίδιο και οι ψηφιακές εικόνες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους Όρους Χρήσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του dailyfix.gr

Ευχαριστούμε που συμμετάσχετε στο dailyfix.gr, σας ευχόμαστε καλή διαμονή.