Αλήθεια, απο πού διαβάζεις dailyfix.gr ;

Marinos 21/11/2010 0
Αλήθεια, απο πού διαβάζεις dailyfix.gr ;

Απο το καλοκαίρι του 2010 μέχρι τώρα, το dailyfix.gr έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτό βλέπω ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο Google Analytics οπου και βλέπω πως οι επισκέπτες (εσείς δηλαδή) προέρχεστε απο πολλά μέρη του κόσμου, όπως για παράδειγμα απο το St. Petersberg στην Ρωσία απο την πλευρά προς την Αμερική μέχρι το Saratov (στην άλλη πλευρά της Ρωσίας) και απο το Toronto του Καναδά μέχρι και το Providencia της Χιλής αλλα και μέχρι την Jacarta της Ινδονησίας!

Θα ήθελα πραγματικά πάρα πολύ να μάθω απο που προέρχεστε όλοι εσείς και διαβάζετε dailyfix.gr καθημερινά! Είτε είστε απο Ελλάδα είτε απο εξωτερικό. Κάτι σαν “to know us better – thingy:)

Ένα είναι το σίγουρο, πως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την επιλογή σας να διαβάσετε τις σκέψεις μου και τις ειδήσεις και τα νέα που αφορούν κάθε πλευρά της τεχνολογίας τα οποία μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον (και απ’ό,τι φαίνεται κεντρίζουν και το δικό σας ενδιαφέρον). Με βοηθάτε με αυτό τον τρόπο να συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει τόσο πολύ, να μοιράζομαι.

Kαι πάλι σας ευχαριστώ πολύ. 😉

dailyfix.gr
Blogging for your daily needs!