Αλήθεια, απο πού διαβάζεις dailyfix.gr ;

Marinos 21/11/2010 0
Αλήθεια, απο πού διαβάζεις dailyfix.gr ;

Cheapest Corel Painter X 64 bit oem, Where to buy Topaz Photography Collection 2015 mac 64 bit
Απο το καλοκαίρι του 2010 μέχρι τώρα, το dailyfix.gr έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτό βλέπω ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο Google Analytics οπου και βλέπω πως οι επισκέπτες (εσείς δηλαδή) προέρχεστε απο πολλά μέρη του κόσμου, όπως για παράδειγμα απο το St. Petersberg στην Ρωσία απο την πλευρά προς την Αμερική μέχρι το Saratov (στην άλλη πλευρά της Ρωσίας) και απο το Toronto του Καναδά μέχρι και το Providencia της Χιλής αλλα και μέχρι την Jacarta της Ινδονησίας!

Where to buy Alien Skin Exposure 6 32 bit software, Buy Geometric CAMWorks 2016 software
Θα ήθελα πραγματικά πάρα πολύ να μάθω απο που προέρχεστε όλοι εσείς και διαβάζετε dailyfix.gr καθημερινά! Είτε είστε απο Ελλάδα είτε απο εξωτερικό. Κάτι σαν “to know us better – thingy” 🙂

Purchase Capture One Pro 8 mac 64 bit, Best price Adobe Photoshop LightRoom 3 32 bit
Ένα είναι το σίγουρο, πως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την επιλογή σας να διαβάσετε τις σκέψεις μου και τις ειδήσεις και τα νέα που αφορούν κάθε πλευρά της τεχνολογίας τα οποία μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον (και απ’ό,τι φαίνεται κεντρίζουν και το δικό σας ενδιαφέρον). Με βοηθάτε με αυτό τον τρόπο να συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει τόσο πολύ, να μοιράζομαι.

Kαι πάλι σας ευχαριστώ πολύ. 😉

dailyfix.gr
Blogging for your daily needs!