Η Cyta φέρνει το VDSL2 στην Ελλάδα!

Marinos 13/12/2011 0
Η Cyta φέρνει το VDSL2 στην Ελλάδα!

Discount Autodesk AutoCAD LT 2009 64 bit oem
Η νέα τεχνολογία στο Internet έχει όνομα και λέγεται VDSL2. Mε την VDSL2 μπορούμε να πιάσουμε ταχύτητες μέχρι και 50Mbps (εαν φυσικά βρισκόμαστε σχετικά κοντά σε κάποιο DSLAM). Η Cyta, πρώτη στην Ελλάδα, φαίνεται πως φέρνει εδώ και τώρα την τεχνολογία αυτή στα σπίτια μας και θέλει να το ξέρεις. Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση παρακάτω οπου αναγράφονται όλες οι πληροφορίες και οι τιμές για τα πακέτα VDSL 35Mbps και 50Mbps αντίστοιχα. Το θέμα μας εδώ όμως είναι εαν οι ταχύτητες αυτές θα είναι 50Mbps (σκέτο) ή αν θα είναι “έως” 50Mbps, γιατι αν θα είναι πάλι “έως” τότε είναι σίγουρο πως δεν θα τις δούμε ποτέ…

Autodesk Maya 2016 64 bit oem
Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως η διάθεση του VDSL2 θα ξεκινήσει απο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά θα εξαπλώνεται πρώτα στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και αργότερα και στις μικρότερες περιοχές της Ελλάδας.

Ανακοίνωση Cyta για VDSL2 :

Purchase Adobe Premiere Elements 8 32 bit oem
η Cyta ξεκινά τη παροχή υπηρεσιών VDSL πρώτη στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες μέχρι και 50Mbps! Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.

Windows Server 2003 Enterprise R2 cheap price
Οι νέες επιλογές υπερ-υψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

Buy Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
Οι τιμές για τους οικιακούς Πελάτες διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45€/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).

Cheap Autodesk 3ds Max Design 2014 32 bit software
Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40€/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48€/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Buy Apple Mac OS X 10.5 Leopard mac 64 bit software
Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για Πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση Internet με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42€/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα οι τιμές διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45€/μήνα για το 1play 50Mbps.

Cheapest Adobe After Effects CS5.5 software
Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16€/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.
Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play της Cyta διευρύνονται σε 5 διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο) ώστε οι Πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet & Σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

[via]