Μάθε παιδί μου…κώδικα.

Marinos 27/02/2013 0
Μάθε παιδί μου…κώδικα.

Where can i buy Corel WordPerfect Office X6 Standard Edition 64 bit, Download von Adobe InCopy CS6 software
Το code.org είναι ένα μη κερδοσκοπικό website το οποίο σε μια προσπάθειά του να μυήσει τους νέους (περισσότερο της Αμερικής) στον προγραμματισμό, δημιούργησε ένα πολύ όμορφο βίντεο σκηνοθετημένο απο τον Lesley Chilcott (σκηνοθέτης του “Waiting For Superman” και “An Incovinient Truth”). Στο βίντεο αυτό συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jack Dorsey, Drew Houston, Tony Hsieh, Chris Bosh. Μάλιστα ο τελευταίος, αν και παίκτης των Miami Heat στο NBA, έχει σπουδάσει προγραμματισμό σε πανεπιστήμιο.

Discount microsoft office visio premium 2010 64 bit, Buy Frischluft Lensfeed for AE
Με έναν απλοϊκό τρόπο οι γίγαντες του χώρου, όπως ο Mark Zuckerberg του Facebook και ο Bill Gates της Microsoft προσπαθούν να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και να δώσουν το μήνυμα οτι πλέον, όλα τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται προγραμματισμό στα σχολεία, μιας και ο τομέας αυτός είναι ο περισσότερο (ραγδαία θα λέγαμε) αναπτυσσόμενος στον χώρο της εργασίας αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Windows Server 2012 Essentials 32 bit software, Adobe Acrobat 3D software
Μάλιστα, τονίζεται πως στις ΗΠΑ ο αριθμός εργαζομένων που θα χρειαστεί για αυτές τις θέσεις ανέρχεται στα 1.4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, οι οποίες είναι πολύ περισσότερες απο τους φοιτητές που σπουδάζουν αυτή τη στιγμή Προγραμματισμό (o αριθμός ανέρχεται στους 400.000).

Where can i buy Autodesk Inventor LT 2012 software, Get Autodesk Smoke 2016 32 bit
Εγώ στέκομαι στο πόσο σημαντικό είναι πλέον οι νέοι άνθρωποι να μπαίνουν σε αυτό το χώρο και εδώ στην Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να το έχουμε κοιτάξει πολύ καλύτερα αυτό το θέμα και να υπήρχαν περισσότερα μαθήματα τέτοιου είδους. Το μέλλον βρίσκεται στην Πληροφορική και στον Προγραμματισμό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

[via]