Ο Chrome γίνεται ομορφότερος για τα μάτια της Retina Display

Marinos 25/06/2012 0
Ο Chrome γίνεται ομορφότερος για τα μάτια της Retina Display

Με μία λιτή ανακοίνωση της, η Google μέσω του “Chief Apple Polisher” (όπως χιουμοριστικά αναφέρεται) Nico Weber (Software Engineer για τον Chrome) ο Chrome αλλάζει προς το καλύτερο απο πλευράς εμφάνισης λόγω του νέου MacBook Pro με Retina Display που έρχεται. Σύμφωνα με το τεχνικό τμήμα του Chrome, ο ταχύτατος browser έρχεται ομορφότερος με καλύτερη ποιότητα στα γραφικά του και θα φαίνεται θαυμάσια στην νέα Retina οθόνη του MacBook Pro. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την διαφορά του “παλιού” Chrome και του…νέου, ανανεωμένου Chrome. Οι developers της Google έκαναν κάποιες μετατροπές στον κώδικα του δημοφιλούς browser ωστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της νέας Retina οθόνης.

Όπως θα δείτε, το νέο look του Chrome έχει υποστεί ένα μικρό (αλλα όμορφο) facelift με διαφορές περισσότερο στην ποιότητα των γραμματοσειρών αλλα και του “σώματος” του browser. Mένει να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια.

Αριστερά μπορείτε να δείτε τον παλιό Chrome και δεξιά, τον νέο, ανανεωμένο και “γυαλιστερό” Chrome. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά υπάρχουν ήδη στον Google Chrome Canary, την beta έκδοση του Chrome που μπορείτε να την κατεβάσετε απο την Google.

[via]